Lifestyle|20.02.2019 15:19

Μόνη στα Όσκαρ: Η Lady Gaga χώρισε τον 50χρονο αρραβωνιαστικό της

Newsroom

Μια από τις πιο λαμπερές βραδιές της καριέρας της αναμένεται να ζήσει η Lady Gaga, που είναι υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ, «A Star is Born». Δυστυχώς καριέρα και προσωπική ζωή δεν φαίνεται να συμβαδίζουν για την 32χρονη ποπ σταρ που χώρισε οριστικά. Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού από τον 50χρονο ατζέντη διασημοτήτων Κριστιάν Καρίνο κυκλοφόρησαν όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στα βραβεία Γκράμι μόνη της.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε επισήμως πως το ζευγάρι - που είχε αρραβωνιαστεί - δεν είναι πια μαζί. Πηγή από το περιβάλλον της είχε σχολιάσει τότε πως «ο Κρίστιαν είναι μια δύναμη του καλού που την κρατάει προσγειωμένη και κατανοεί την καριέρα της». 

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, η σχέση τους έληξε χωρίς δράματα. «Απλώς δεν λειτουργούσε άλλο. Μερικές φορές οι σχέσεις τελειώνουν. Δεν υπάρχει καμία δραματική ιστορία από πίσω», είπε πηγή στο People. 

Η Gaga και ο Carino είχαν δώσει την εντύπωση ότι δίνουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους όταν έκαναν κοινή εμφάνιση στις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των Βραβείων του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών (SAG) στο Λος Άντζελες τον Ιανουάριο.

Η Gaga θα τραγουδήσει το «Shallow» από την ταινία «A Star is Born», το οποίο θεωρείται φαβορί για το 'Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, στην τηλεοπτική μετάδοση των κινηματογραφικών βραβείων. Η Gaga ανακοίνωσε τον Οκτώβριο τον αρραβώνα της με τον Carino. Έγιναν ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2017, λίγους μήνες μετά τη λήξη του πενταετούς δεσμού της τραγουδίστριας και ηθοποιού με τον Τέιλορ Κίνεϊ, πρωταγωνιστή της σειράς «Chicago Fire».

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Lady Gaga