Lifestyle|11.10.2022 10:49

Ζέτα Μακρυπούλια: Πήγε αξημέρωτα να καταθέσει στη δική Φιλιππίδη για να μην τη δουν οι δημοσιογράφοι

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις καταθέσεις των Τάσου Χαλκιά, Ζέτας Μακρυπούλια και Ράνιας Σχίζα. Η εισαγγελέας κάλεσε τους τρεις ηθοποιούς ως μάρτυρες στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008. Στην προηγούμενη συνεδρίαση, είχαν καταθέσει οι Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έφτασε στις 7:00 το πρωί προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς όλα τα συνεργεία βρέθηκαν στο σημείο από τις 8:00 και μετά. «Εμφανίστηκε νωρίς το πρωί. Ο λόγος ήταν για να μην γίνει αντιληπτή από τους δημοσιογράφους. Είναι μέσα στην αίθουσα. Κάθεται δίπλα στον Τάσο Χαλκιά και τη Ράνια Σχίζα. Περιμένει να καταθέσει» ανέφερε δημοσιογράφος του Alpha.

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα 3 βασικά ερωτήματα που καλείται να απαντήσει 

Η Ζέτα Μακρυπούλια καλείται να απαντήσει σε 3 βασικά ερωτήματα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. 

  1. Αν συνάντησε την 1η καταγγέλλουσα στην τουαλέτα του θεάτρου ΗΒΗ
  2. Αν υπήρχε ο ρόλος του ψεύτικου τηλεφωνήματος στην παράσταση «Στις Κουζίνες»
  3. Αν γνώριζε τη μητέρα της 1ης καταγγέλλουσας

Κώστας Τσουρός: «Με ξενίζει η στάση τους»

Στο στόχαστρο του Κώστα Τσουρού, αυτή τη φορά, βρέθηκαν η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ράνια Σχίζα, οι οποίες απέφυγαν τις δηλώσεις στις κάμερες. «Το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε το πρωί για να μην τη δουν οι κάμερες και το γεγονός ότι η Ράνια Σχίζα έτρεχε και δεν έκανε καμία δήλωση, ενώ ήταν πίσω από τις κάμερες, εμένα για ανθρώπους που είναι στον χώρο, με ξενίζει. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατηγορούνται για κάτι. Πήγαν εκεί γιατί τους κάλεσε ο εισαγγελέας. Το να σταματήσουν εκεί και να πουν πως "ό,τι είναι να πω, θα το πω μέσα" δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό» είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέτα ΜακρυπούλιαΤάσος ΧαλκιάςδίκηΠέτρος Φιλιππίδηςειδήσεις τώρα