Lifestyle|11.10.2022 12:25

Ζέτα Μακρυπούλια: «Εξετάζομαι και εδώ;» δήλωσε στις κάμερες - Τι κατέθεσε στη δικαστική αίθουσα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP

Ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, το πρωί της Τρίτης (11/10). Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κλήθηκε από τον εισαγγελέα να καταθέσει προκειμένου ν' αποσαφηνίσει ζητήματα που ανέκυψαν σχετικά με τα όσα υποστηρίζει στην καταγγελία της η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Φιλιππίδη. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έφτασε στις 7:00 το πρωί προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς όλα τα συνεργεία βρέθηκαν στο σημείο από τις 8:00 και μετά. «Εξετάζομαι κι εδώ; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλημέρα σας! Τα είπα όλα στο δικαστήριο. Ό,τι με ρώτησαν. Αν ήταν εδώ -η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας- και την έβλεπα θα μπορούσα ν' απαντήσω. Αυτό που είπα και στο δικαστήριο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλημέρα σας παιδιά, ευχαριστώ» δήλωσε η παρουσιάστρια του Rouk Zouk στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της κατάθεσής της.

Η κατάθεση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η μάρτυρας όπως είπε, δε γνώριζε τη μια από τις τρεις καταγγέλλουσες. «Δε γνωρίζω την καταγγέλλουσα. Γνωρίζω τη μητέρα της. Δε θυμάμαι ούτε το κορίτσι, ούτε να της είπα κάτι. Δεν θυμάμαι το 2008 να τη συνάντησα στις τουαλέτες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Έξι ξεκινήσαμε έξι τελειώσαμε. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω συναντήσει κορίτσι στην τουαλέτα και να έχω πει αυτά. Ζήτω συγγνώμη αλλά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια στους δικαστές.

Εισαγγελέας: Επιτρεπόταν στις πρόβες να έρχονται τρίτοι και να βλέπουν την παράσταση;

Μάρτυρας: Γενικά απαγορεύεται, αλλά εξαρτάται από το σκηνοθέτη.

Εισαγγελέας: Στη συγκεκριμένη παράσταση γινόταν;

Μάρτυρας: Όχι.

Εισαγγελέας: Αν ερχόταν κάποιος θα το παρατηρούσατε;

Μάρτυρας: Φαντάζομαι ότι ίσως ρωτούσα.

«Πολλές φορές υπάρχουν ονόματα ρόλων που αναφέρονται στην παράσταση χωρίς να εμφανίζονται ποτέ. Στη δίκη μας παράσταση δεν υπήρξε τέτοιος ρόλος. Αν πρέπει να ακουστεί μια φωνή συνήθως το κάνει κάποιος από εμάς δεν παίρναμε έξτρα ηθοποιό. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στις παραστάσεις που έχω δουλέψει εγώ» είπε η ηθοποιός.

Ράνια Σχίζα: «Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας»

Τη σκυτάλη των καταθέσεων πήρε στη συνέχεια η Ράνια Σχίζα, η οποία ανέφερε: «Δεν έχω καθόλου εικόνα της κοπέλας. Ούτε τη μητέρα της γνωρίζω. Όταν κάνουμε πρόβα, είμαστε εντελώς πάνω στη σκηνή. Όπως και στην παράσταση. Αν ήρθε κάποιος δεν το θυμάμαι. Δεν έχω καθόλου εικόνα και της καταγγέλλουσας. Σίγουρα δεν θυμάμαι να υπήρξε ενόχληση, δεν είχαμε τέτοια».

Με τη σειρά του, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Δε γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Από την αρχή έξι άτομα ήμασταν. Παρουσία μου δεν έγινε ποτέ καμία συζήτηση για έξτρα ρόλο. Η συνεργασία μας με τον Φιλιππίδη υπήρξε άψογη καλλιτεχνικά. Τον διακατέχει τελειομανία, μπορώ να το πω και μανία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέτα Μακρυπούλιαηθοποιόςειδήσεις τώραΠέτρος Φιλιππίδηςδίκη