Lifestyle|11.10.2022 13:54

John Candy: Ενα συγκινητικό αφιέρωμα για τη ζωή του ηθοποιού που «έφυγε» τόσο πρόωρα

Newsroom

Με αφορμή την επανακυκλοφορία της ταινίας «Planes, Trains and Automobiles», με τον αείμνηστο κωμικό Τζον Κάντι (John Candy), ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και ο Κόλιν Χανκς (Colin Hanks) ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν ένα αφιέρωμα για εκείνον.

«θα πω απλώς ότι τον αγαπώ» έγραψε ο Ρέινολντς στο Twitter για τον συμπατριώτη του. «Τόσο πολύ, που η @maximumeffort δουλεύει πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τον @colinhanks. Να περιμένετε δάκρυα».

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού σε δήλωσή του στο People, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Η οικογένεια του Κάντι έδωσε στην εταιρεία παραγωγής «Maximum Effort» του Ρέινολντς πρόσβαση στο αρχείο του». Παράλληλα, ο γιος του Κάντι, Κρίστοφερ έγραψε κάτω από το tweet του Ρέινολντς: «Όλα αυτά είναι αλήθεια».

«Boom! Ανυπομονώ πολύ να δουλέψω μαζί τους. Αυτό το πρότζεκτ είναι σε εξαιρετικά χέρια» μοιράστηκε η κόρη του Κάντι, Τζένιφερ σε άλλο tweet.

Ο αξέχαστος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο Ντουράνγκο του Μεξικού, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας «Wagons East!». Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, η ταινία ολοκληρώθηκε και κυκλοφόρησε πέντε μήνες μετά τον θάνατό του. Ο ηθοποιός είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ότι υπέφερε από άγχος και κρίσεις πανικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραTwitterΡάιαν Ρέινολντς