Lifestyle|20.02.2019 17:38

X Factor: Αυτός θα είναι ο τέταρτος κριτής (vid)

Newsroom

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του νέου κύκλου του «X Factor», που επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Open με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Οι συμμετοχές κινούνται σε υψηλά επίπεδα, καθώς καθημερινά στην παραγωγή καταφθάνουν 100-150 αιτήσεις. Το πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο θα βγει από υπερσύγχρονο στούντιο με πολύ υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Μάστορας από τις Melisses, ενώ πριν λίγες ώρες «έκλεισε» και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος

Η αποκάλυψη του τέταρτου κριτή, ο οποίος ήταν και αυτός που παρέμενε άγνωστος, έγινε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι στιγμής γνωρίζετε ότι στην κριτική επιτροπή είναι η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Θεοφάνους, αυτά ισχύουν. Μαζί τους θα είναι ένα πρόσωπο έκπληξη, ο επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος!»

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μιχάλη ΤσαουσόπουλοX Factorκριτές