Lifestyle|20.02.2019 18:41
Η μεταμόρφωση του Μάνου Ιωάννου σε drag queen (vid)
NewsroomΜέσα από την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόβαλε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ.
«Ποιος ή ποια είναι αυτή; Είναι στην Ελλάδα… Δεν είναι ο κύριος Σεφερλής, είναι πολύ αγαπημένος νεαρός ηθοποιός. Παίζει και στην τηλεόραση και στο θέατρο!», είπε ο παρουσιαστής στους συνεργάτες του.
Πρόκειται για τον Μάνο Ιωάννου, ο οποίος αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του make up artist Γιάννη Μαρκετάκη, ο οποίος τον έκανε… drag queen, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.
«Απίστευτο! Δεν θα το έβρισκα με τίποτα», σχολίασε η παρουσιάστρια, με τον Άρη Καβατζίκη να προσθέτει: «Είναι τόσο καλό! Σαν βίντεο κλιπ» και την Αφροδίτη Γραμμέλη να επισημαίνει: «Είναι πάρα πολύ καλή δουλειά».
Διαβάστε ακόμη
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας