Lifestyle|12.10.2022 15:58

Britney Spears: Το χαστούκι από τη μητέρα της επειδή ξενύχτησε και η συμβουλή στους θαυμαστές της

Newsroom

Συνεχίζεται η κόντρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) με τους γονείς της, η οποία σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι καθημερινά προσεύχεται και οι δύο γονείς της να «καούν στην κόλαση» για τις πράξεις τους κατά τη διάρκεια της εποπτείας της, ενώ είπε ότι «μάλλον δεν θα κάνει ξανά συναυλίες» λόγω του τραύματος που της δημιούργησαν. Σε πρόσφατη ανάρτηση, η Μπριτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) κατηγορεί τώρα τη μητέρα της, Λιν πως κάποια στιγμή τη χαστούκισε «τόσο δυνατά» επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από μια βραδινή έξοδο.

«Την πρώτη φορά που με χαστούκισε κάποιος, ήταν μια νύχτα που η Πάρις (Χίλτον) και η Λίντσεϊ (Λόχαν) με άφησαν στο σπίτι μου με τα παιδιά μου» υποστηρίζει η 40χρονη σε ένα ποστ στο Instagram.

«Η μητέρα μου πρόσεχε τον Τζέιντεν και τον Πρέστον... ναι, πάρταρα έως τις 4 τα ξημερώματα και η μητέρα μου ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ!!! Μπήκα μέσα στο σπίτι, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!». Η διάσημη τραγουδίστρια υποστήριξε επιπλέον πως το συμβάν αυτό σημειώθηκε αφότου την εγκατέλειψε ο Κέβιν Φέντερλαϊν -ο πατέρας των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six, η τραγουδίστρια κατέληξε στην ανάρτηση -όπου είχε ποστάρει ένα κλιπάκι με τη Τζένιφερ Λόπεζ που χαστουκίζει την Τζέιν Φόντα στην ταινία "Κακιά Πεθερά"- πως δεν θα είχε μάθει ποτέ πώς είναι η αίσθηση να δέχεσαι ένα χαστούκι, προτρέποντας τους θαυμαστές της να διατηρούν το «επίπεδό τους».

 

Η μητέρα της Λιν ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ, ικετεύοντάς τη να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνό της ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το δικαστήριο της Καλιφόρνια απελευθέρωσε την ποπ σταρ από τη 13χρονη κηδεμονία της, όταν αποκαλύφθηκε ότι υποχρεωνόταν από τον πατέρα της να χρησιμοποιεί ενδομήτρια συσκευή για να μην αποκτήσει τρίτο παιδί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρςτραγουδίστριαειδήσεις τώρα