Lifestyle|20.02.2019 21:07

Καντέρ Καράκαγια: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή στο Survivor» (vid)

Newsroom

Η Καντέρ Καράκαγια βρέθηκε καλεσμένη στο «Survivor Πανόραμα» της Τουρκίας και μίλησε για το γεγονός ότι, φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης, χαιρέτησε όλους τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, αλλά δεν χαιρέτησε τους περισσότερους της τουρκικής.

Παράλληλα, είχε κατηγορήσει τον Χικμέτ, λέγοντας πως κινεί τα νήματα ως βοσκός και τα πρόβατα τον ακολουθούν, ενώ όταν αποχώρησε από το συμβούλιο δεν μίλησε σε όλους τους συμπαίκτες της.

«Εμείς με την ελληνική ομάδα δεν πολεμάμε, ανταγωνιζόμαστε. Το έκανα για το ευ αγωνίζεσθε», είπε αρχικά για τους Έλληνες και στη συνέχεια μίλησε για τους Τούρκους συμπαίκτες της: «Καλά έκανα και δεν τους αγκάλιασα γιατί ξέρω τι έζησα με αυτούς. Κατέστρεψαν τη ζωή μου στο Survivor, με πίεσαν πολύ ψυχολογικά. Η Σεντά, με τα μητρικά αισθήματα προσπάθησε να μας πιέσει ψυχολογικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτές τις μέρες, καλά έκανα και δεν τους αγκάλιασα», δήλωσε η παίκτρια από την Τουρκία.

Η Καντέρ Καράκαγια είναι προπονήτρια ποδοσφαίρου στις αθλητικές σχολές της Φενέρμπαχτσε. Είναι επίσης γυμνάστρια, και διδάσκει pilates. Τα χόμπι της είναι: τα ταξίδια, η μουσική, το σκι, ποδόσφαιρο και το τένις. Αγαπάει επίσης να περνάει τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους της.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorSurvivor 2019