Lifestyle|14.10.2022 13:42

Tom Brady: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο με τη Gisele παραδέχεται ότι στράφηκε σε θεραπεία για την ψυχική του υγεία τα τελευταία χρόνια

Newsroom

Ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) και η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) προσέλαβαν δικηγόρους για να ξεκινήσουν τη διαδικασία διαζυγίου εν μέσω συζυγικών προβλημάτων, αν και κανένας από τους δύο έχει κάνει επίσημη δήλωση για το θέμα. Την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τα προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού, ο επτά φορές νικητής του Super Bowl αποδέχτηκε ότι χρειάζεται θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το βάρος των προσωπικών του προβλημάτων. 

«Είναι κάτι που πάντα προσπαθούσα να δουλέψω, και προφανώς είναι μια πρόκληση για μένα είτε πρόκειται για σωματική θεραπεία είτε για ψυχοθεραπεία, όλα αυτά τα πράγματα που σίγουρα έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Μπρέιντι στην εβδομαδιαία εμφάνισή του στην εκπομπή «Let's Go!». Είναι podcast που μοιράζεται με τον οικοδεσπότη Τζιμ Γκρέι και τον παλαίμαχο αθλητή του NFL των Arizona Cardinals Λάρι Φιτζέραλντ.

«Ο καθένας έχει διαφορετικές καταστάσεις με τη ζωή του και τα παιδιά του και ανησυχεί για την ψυχική τους υγεία. Ανησυχείς για τους γονείς σου [και] προφανώς για τον εαυτό σου», δήλωσε ο Brady. «Νομίζω ότι έπρεπε να μάθω πολλά πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αθλητισμό. Νομίζω ότι υπάρχει ένα έντονο στρες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και πώς ανακουφίζεσαι από το στρες ώστε να μην προκαλείς τόσο μεγάλη ζημιά στον εαυτό σου μέσω ενός είδους αντίδρασης;»

Ο Μπρέιντι δήλωσε τη Δευτέρα ότι η σημασία της αντιμετώπισης της ψυχικής υγείας στον αθλητισμό συχνά υποβαθμίζεται. «Νομίζω ότι υπήρχε ένα κομμάτι από εμάς που αισθανόμασταν ότι πρέπει να το καταπιούμε και να το αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε ο Μπρέιντι. «Και νομίζω ότι συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα, ειδικά στη σημερινή εποχή, με το πόσο γρήγορα συμβαίνουν τα πράγματα στη ζωή όλων μας και το μέγεθος των ευθυνών που έχουμε. Το ακούς αυτό συχνά από ανθρώπους που λένε: 'Είμαι μόνο άνθρωπος'. Είμαστε μόνο άνθρωποι. Δεν είμαστε απάνθρωποι. Δεν έχουμε ανοσία σε πολλά από τα πράγματα που μας φέρνει η ζωή. Δεν είμαστε ρομπότ», ανέφερε.

«Και πώς μπορώ να μειώσω λίγο από το άγχος και να μειώσω το βάρος που με βαραίνει, ώστε να μπορώ να είμαι καλός για τους ανθρώπους γύρω μου; Οπότε όλα αυτά είναι διαφορετικά πράγματα για τα οποία εργάζεσαι. Τα δούλεψα όταν ήμουν 20 ετών. Υπήρχαν πολλά πράγματα που περνούσα όταν ήμουν 20 ετών. Υπήρχαν πολλά πράγματα που περνούσα στα 30 μου. Υπάρχουν πράγματα που περνάω στα 40 μου. Και έτσι είναι η ζωή. Και μαθαίνεις να μεγαλώνεις και μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή. Και αυτό προσπαθούμε όλοι να κάνουμε. Προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μπρέιντι αναφερόμενος στην πίεση που είχε κατά τη διάρκεια της ιστορικής καριέρας του, κατά την οποία έχει κατακτήσει επτά τίτλους Super Bowl.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η απόφαση του Brady να επιστρέψει στα γήπεδα ήταν εκεινό που δημιούργησε ρωγμές στον γάμο του με το supermodel, το οποίο έχει πει ότι θέλει να είναι περισσότερο παρών με τα παιδιά τους - τον γιο Benjamin Rein, 12 ετών, και την 9χρονη κόρη Vivian Lake, και μαζί με τον 15χρονο γιο του Brady, John Edward, τον οποίο απέκτησε με την Bridget Moynahan.

 

Σύμφωνα με το Page Six και πρόσφατο δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μία πηγή.

Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

 

Το αινιγματικό σχόλιο της Ζιζέλ

Η Ζιζέλ την Τετάρτη έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο σε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία μάλλον ταυτίστηκε. Πρόκειται για μία ανάρτηση που έκανε ο Τζέι Σέτι, ένας Άγγλος συγγραφέας και παρουσιαστής εκπομπής σε podcast.

Η ανάρτηση του Σέτι έγραφε: «Δεν μπορείς να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου. Διαβάστε το ξανά». Ανάμεσα στα σχόλια που άφησαν πολλοί κάτω από τη δημοσίευση του παρουσιαστή, ήταν και αυτό της Ζιζέλ, η οποία απλώς άφησε ένα εικονίδιο που σημαίνει «ευχαριστώ».

 

Η αντίδρασή της στη δημοσίευση περί μη συνέπειας, θα μπορούσε να αφορά την κακή ερωτική ζωή του πρώην ζευγαριού, αφού η ίδια δεν έχει διαψεύσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζιζέλ να έχει χωρίσει τον Μπρέιντι επειδή δεν ήταν καλή η ερωτική τους ζωή.

Σύμφωνα με το RadarOnline, κατά τα λεγόμενα γνωστών του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, έκαναν λόγο για την «ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή». «Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή όταν ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;». Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΖιζέλ ΜπούντχενΤομ Μπρέιντιδιαζύγιο