Lifestyle|20.02.2019 23:01

Survivor 3: Οι πρώτες δηλώσεις της Ιουλιέτας μετά την αποχώρησή της (vid)

Newsroom

Το «ταξίδι» στο «Survivor 3» για την Ιουλιέτα Κίτρινου έφτασε στο τέλος του, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. 

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, περίεργα. Από τη μία χαίρομαι που επιστρέφω πίσω στην οικογένειά μου και όπως είπα και στον συμβούλιο, σε λίγες μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ήθελα να είμαι μαζί με τους δικούς μου. Από εκεί και πέρα στεναχωριέμαι διότι είχα συνηθίσει τα παιδιά, είχα δεθεί μαζί τους πολύ, ήταν σαν μια δεύτερη οικογένεια για μένα τον τελευταίο μήνα. Θα μου λείψουν πολύ κι εκείνοι και το νησί… Ίσως να μου λείψουν και οι άσχημες συνθήκες που είχαμε…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα παίκτρια μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή της.

 

Ωστόσο, η αποχώρηση της Ιουλιέτας από το ριάλιτι επιβίωσης, έφερε διπλή χαρά στους Τούρκους. Αρχικά, όπως είπαν και οι ίδιοι, χάρηκαν που έφυγε η μεταφράστρια της ελληνικής ομάδας και τώρα θα είναι άνετοι να καταστρώνουν τα σχέδιά τους στον πάγκο ανενόχλητοι.

Παράλληλα, ο Χικμέτ, είχε κι άλλο λόγο για να είναι χαρούμενος. «Χάρηκα πολύ που δεν έφυγε ο Βασίλης, γιατί πέρασε μια βδομάδα από τότε που ήρθε, ανακάτεψε όλη την ελληνική ομάδα. Για εμάς είναι θετικό το ότι δεν έφυγε γιατί θα τσακώνονται μεταξύ τους. Το ηθικό μας είναι ανεβασμένο ενώ της αντίπαλης ομάδας όχι. Έτσι θα κερδίζουμε εμείς».

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν διστάζουν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους στο πρόσωπό του Βασίλη Βασιλικού, ενώ εκείνος με τη συμπεριφορά του, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μετά τον τελευταίο καυγά, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο (19/2), οι παίκτες συνεχίζουν να αντιδρούν. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorSurvivor 2019