Lifestyle|18.10.2022 17:30

Νέες καταγγελίες για τον Bill Murray: «Με σήκωσε από τους αστραγάλους και με πέταξε στα σκουπίδια όταν ήμουν 9 ετών» - Τι είπε ο Seth Green

Newsroom

Ο Seth Green είναι ένας ακόμη ηθοποιός που βγαίνει μπροστά με μια ιστορία που κατηγορεί τον Μπιλ Μάρεϊ (Bill Murray) για ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς τις τελευταίες ημέρες, γνωστοί ηθοποιοί μίλησαν λεπτομερώς για τη συμπεριφορά του ηθοποιού και για το μέχρι πού έχει φτάσει ο θυμός του, ειδικά σε ό,τι αφορά συναδέλφους. Ο συνδημιουργός του «Robot Chicken» και ηθοποιός του «Austin Powers» αποκάλυψε στην εκπομπή «Good Mythical Morning» στο YouTube (μέσω του Uproxx) ότι ήταν μόλις εννέα ετών όταν είχε μια σωματική συμπλοκή με τον Murray στα παρασκήνια του «Saturday Night Live».

«Όταν ήμουν εννέα ετών, έκανα ένα σποτ στο «Saturday Night Live», όταν η Mary Gross ήταν μία από τις παρουσιάστριες των ειδήσεων επί σκηνής, και έκανε ένα ολόκληρο θέμα σχετικά με το τι σκέφτονται τα παιδιά για τις διακοπές των Χριστουγέννων», είπε ο Green, προσθέτοντας ότι περνούσε την ώρα του στα παρασκήνια βλέποντας τηλεόραση. Ο Murray ήταν ο οικοδεσπότης του συγκεκριμένου επεισοδίου του «SNL».

«Ο Murray με είδε να κάθομαι στο μπράτσο αυτής της καρέκλας και έκανε μεγάλη φασαρία που ήμουν στη θέση του», είπε ο Green. «Κι εγώ έλεγα: "Αυτό είναι παράλογο. Κάθομαι στο μπράτσο αυτού του καναπέ. Υπάρχουν πολλά μέρη αυτού του καναπέ σε διάφορα μήκη. Παρακαλώ, φύγετε.' Και εκείνος είπε: 'Αυτή είναι η καρέκλα μου'». Παρόλο που η μητέρα του Green πρότεινε στον γιο της να μετακινηθεί ώστε ο Murray να μπορεί να κάθεται όπου θέλει, ο Green παρέμεινε αμετακίνητος και αρνήθηκε να παραδώσει τη θέση του. Ο κωμικός είπε: «Είσαι τόσο μ***ας; Τόσο αγενές είναι να λες σε ένα εννιάχρονο παιδί να φύγει από την καρέκλα σου. Τι είναι αυτό το παιχνίδι εξουσίας;»

«Με σήκωσε από τους αστραγάλους μου», είπε ο Green. «Με κράτησε ανάποδα... Με κρέμασε πάνω από έναν κάδο σκουπιδιών και είπε: "Τα σκουπίδια πάνε στον κάδο σκουπιδιών". Κι εγώ ούρλιαζα και κούνησα τα χέρια μου, χτυπούσα άγρια, σε πλήρη επαφή με τα γεννητικά του όργανα. Με έριξε στον κάδο απορριμμάτων, ο κάδος έπεσε. Ήμουν τρομοκρατημένος. Έτρεξα μακριά, κρύφτηκα κάτω από το τραπέζι στο καμαρίνι μου και απλά έκλαιγα».

Η ιστορία του Green έρχεται μετά την αποκάλυψη της Geena Davis ότι ο Murray φέρεται να ήταν ανάρμοστος μαζί της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας «Quick Change» του 1990. Η Davis είπε ότι ο Murray προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μια συσκευή μασάζ πάνω της κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης και αργότερα της φώναξε στο πλατό.

Η συμπεριφορά του Murray στα γυρίσματα ήταν στην επικαιρότητα νωρίτερα φέτος, αφού η Searchlight Pictures ανέστειλε την παραγωγή του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Aziz Ansari, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο Murray. Όπως ανέφερε το Variety, τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω παραπόνων για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Murray στο πλατό. Η ταινία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει εκ νέου την παραγωγή.

Με πληροφορίες από Variety

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ειδήσεις τώρακακοποίησηΜπιλ Μάρεϊηθοποιός