Lifestyle|21.02.2019 10:33

Τα ζώδια της Πέμπτης (21/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται ακόµα στην Παρθένο, οπότε εκµεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες για να ξεµπερδεύεις µε καθηµερινά ζητήµατα. Ασχολήσου µε πρόσφατο γραφειοκρατικό θέµα. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και στρέφεσαι σε ανθρώπους που σχετίζεσαι µαζί τους σε προσωπικό ή σε επαγγελµατικό επίπεδο.

Ταύρος

Η παραµονή της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει κοντά σου ευχάριστους ανθρώπους και ευχάριστα πράγµατα! Εκµεταλλεύσου τον χρόνο όσο είναι σε αυτό το ζώδιο και αφιέρωσέ τον σε ό,τι σε γεµίζει µε όµορφα συναισθήµατα. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και σηµαίνει τέλος στο ευχάριστο διάλειµµα.

Δίδυµοι

Θα ξυπνήσεις το πρωί χωρίς όρεξη καθώς η Σελήνη στην Παρθένο προτρέπει να βρεις τρόπο να µείνεις σπίτι στο χωρίς να κάνεις τίποτα! Όσο περνούν οι ώρες η διάθεση αυτή φεύγει, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και βοηθάει πολύ ένα αισθηµατικό σου ζήτηµα.

Καρκίνος

Η ηµέρα έχει συναντήσεις µε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο γεµίζει το πρόγραµµά σου. Εκµεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κάνεις γνωριµίες που θα σου φανούν χρήσιµες στο µέλλον. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και θέµατα µε το σπίτι και την οικογένεια σε επαναφέρουν στην «τάξη».

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται ακόµα στην Παρθένο και στο µυαλό σου υπάρχει ό,τι σχετίζεται µε χρήµατα! Η ηµέρα φέρνει επαγγελµατική πρόταση, όµως σκέψου πριν αποφασίσεις καθώς η ανασφάλεια που νιώθεις δεν είναι καλός σύµβουλος. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό εµπλουτίζοντας τον περίγυρό σου µε ενδιαφέροντες ανθρώπους!

Παρθένος

Η Σελήνη ακόµα στο ζώδιό σου δείχνει πως τα θέλω σου έχουν προτεραιότητα. Αυτό σε φέρνει σε αντιπαράθεση µε αγαπηµένους σου, όµως είναι καλή ευκαιρία να «θυµηθείς» πώς µπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει στο µυαλό οικονοµικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ζυγός

Ισως νιώθεις υποτονική διάθεση καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δεν βοηθάει να βρεις τη συνηθισµένη σου ενέργεια. Το απόγευµα που η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου νιώθεις καλύτερα. Μια συνάντηση σε βάζει στην «πρίζα» και γίνεται αφορµή να διεκδικήσεις κάτι, σε προσωπικό ή σε επαγγελµατικό επίπεδο.

Σκορπιός

Η Σελήνη ακόµα στην Παρθένο δείχνει πως κάποιος φίλος γίνεται ευχάριστο διάλειµµα, καθώς αποµακρύνει τις σκέψεις σου από δουλειές και υποχρεώσεις. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται καχύποπτα ακόµα και για ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Εξέτασε µε λογικά επιχειρήµατα.

Τοξότης

Ασχολήσου µε πρόβληµα που προέκυψε στη δουλειά, κάνε ένα επαγγελµατικό ραντεβού ή παρουσίασε επαγγελµατικό project µε επιτυχία. Η Σελήνη ακόµα στην Παρθένο προσφέρει την αναγνώριση που ζητάς στα επαγγελµατικά. Το απόγευµα περνάει στον Ζυγό και δείχνει πως τελευταία η εµµονή µε τη δουλειά σε αποµάκρυνε από τους φίλους σου.

Αιγόκερως

Η ηµέρα ξεκινάει χαλαρά, καθώς το µυαλό βρίσκεται σε πρόσφατο ταξίδι που σε γέµισε µε ευχάριστες αναµνήσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο εστιάζει σε πράγµατα που κάνουν το µυαλό να ξεφεύγει. Το απόγευµα περνάει στον Ζυγό δηµιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο για επαγγελµατικές υποχρεώσεις που δεν µπορείς να αποφύγεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη ακόµα στην Παρθένο δείχνει πως είναι εύκολο να υπάρξουν πράγµατα που προκαλούν αναστάτωση είτε πρακτική είτε συναισθηµατική. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό δίνοντας τέλος στα έντονα συναισθήµατα και τις εµµονές των τελευταίων ηµερών. Βρες χρόνο για κάτι που σε ευχαριστεί ώστε να γεµίσεις τις µπαταρίες σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει πως σε απασχολούν ιδιαίτερα τα ζητήµατα των αγαπηµένων σου. Η πρόθεση να βοηθήσεις είναι έκδηλη και αναθερµαίνει προσωπικές ή επαγγελµατικές σχέσεις. Το απόγευµα η Σελήνη στον Ζυγό δηµιουργεί περίεργο συναισθηµατικό υπόβαθρο εξαιτίας αναµνήσεων και προσώπων που φέρνεις στο µυαλό σου.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ζώδια