Lifestyle|20.10.2022 11:53

Γεράσιμος Γεννατάς: «Έζησα την εφηβεία μου στα 30, γιατί πριν δεν προλάβαινα» - Γιατί αποφεύγει να μιλά για τον γιο του

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του σε μικρή ηλικία και στον τρόπο που κατάφερε να επιβιώσει. «Έχασα τη μαμά μου στα 15 και τον πατέρα μου στα 17. Δεν ξέρω πόσο σε αλλάζει αυτό γιατί δεν έζησα το άλλο για να μπορώ να κρίνω. Δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας. Μου λέγανε: "Πώς τα κατάφερες;". Δεν τα κατάφερα, απλά συμβαίνει και το κάνεις. Έπρεπε να επιβιώσω. Δε νιώθω ότι έκανα κάτι. Έχω πει ό,τι έζησα την εφηβεία μου στα τριάντα, γιατί πριν δεν προλάβαινα»

Παράλληλα, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα υπερπαγωγή «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, μίλησε για τους λόγους που αποφεύγει ν' αναφέρεται δημόσια στον γιο του, διότι όπως είπε: «Πιστεύω ότι όσο πιο πολύ μιλάς γι΄ αυτό τόσο περισσότερο το μειώνεις. Αν θέλεις να γνωρίσεις ξανά τη ζωή, σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από την πατρότητα να γνωρίσεις ξανά τον δικό σου εαυτό. Μέσα από την άγνοια του, σου μαθαίνει πράγματα».

Για την απόφασή του ν' ασχοληθεί με την υποκριτική, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε: «Σπούδαζα Βιολογία. Η πρώτη μου ξαδέρφη είναι μια ηθοποιός πολύ ιδιαίτερη. Είναι η Μάνια Παπαδημητρίου και η αδερφή μου ασχολείται. Ο αδερφός της Μάνιας είναι μπουζουξής αρχαιολόγος. Απομακρύνθηκα από το πανεπιστήμιο γιατί δεν ήξερα τι δουλειά θα κάνω, δεν ήξερα πως θα ζήσω. Κάποια στιγμή έφυγα και πήγα σε μια δραματική σχολή χωρίς να ξέρω τι ακριβώς κάνω. Στο τέλος του πρώτου έτους, ήμασταν πάνω σε μια σκηνή και σκέφτηκα: "Τι ωραία είναι εδώ πάνω"».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, είπε: «Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μια φορά εν μέσω ενός τσαγιού όταν του είπα ότι σκέφτομαι να φύγω από την Αθήνα – προσπάθησα να κάνω μια απόδραση που με τσάκισε οικονομικά – μου είπε: "Τι θέλεις να κάνεις; Και με το θέατρο;" τότε του είπα ότι σκέφτομαι να το αφήσω και αν θελήσω να ξανακάνω θέατρο θα γυρίσω να κάνω. Έβαλε τα γέλια και μου είπε: "Μικρέ ανόητε, το θέατρο θα σε αφήσει νομίζεις να το εγκαταλείψεις;" και είχε δίκιο…». 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

The 2night showΈρωτας ΦυγάςΚωνσταντίνος Τζούμαςειδήσεις τώραΓεράσιμος ΓεννατάςOPENηθοποιός