Lifestyle|20.10.2022 16:34

Πέννυ Σκάρου: «Το νέο μου τραγούδι είναι βιωματική ιστορία, εμπνευσμένο από τη σχέση μου με μία γυναίκα»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Πέννυ Σκάρου με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού που φέρει τον τίτλο «Αλλού». Η ερμηνεύτρια μίλησε για την ιστορία που περιγράφει το μουσικό της κομμάτι, το οποίο έχει να κάνει με την ερωτική ιστορία δυο γυναικών, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για μια προσωπική της ιστορία.

«Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες. Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού» δήλωσε η Πέννυ Σκάρου.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς αντέδρασε η οικογένειά της, όταν έμαθε για τη σχέση της. «Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές ν' αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που μου λένε μπράβο ή ότι έχουν περάσει δύσκολα και οι γονείς τους τούς έδιωξαν από το σπίτι γι’ αυτόν τον λόγο.

Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται… Όλα είναι στο μυαλό».  

Το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή

«Κανονικά, θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Δεν ήταν μόνο το πόδι! Δεν ήμουν αναγνωρίσιμη, ούτε οι γονείς μου δεν με κατάλαβαν, ο πατέρας μου με κατάλαβε από το τατουάζ» είχε πει η Πένυ Σκάρου στην εκπομπή «Parole» και την Αννίτα Πάνια, μιλώντας για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της. Η περιπέτεια που πέρασε λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Ευτυχώς, όμως, η τραγουδίστρια ξεπέρασε τον κίνδυνο.
«Πήγε να πάρει ο σεκιούριτι το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι και το υπόλοιπο έσκασε σε μια κολόνα μετά, αφού μου κόπηκε. Είχα αισθήσεις αλλά ο ψυχολόγος μου είπε ότι έπαθα μετατραυματικό σοκ. Αυτό σημαίνει ότι οργανισμός σου δεν μπορεί ν' αντέξει να βλέπεις το πόδι σου εκεί και το υπόλοιπο… που σημαίνει ότι διαγράφηκε από τη μνήμη» πρόσθεσε. 

 

Το ατύχημα έγινε τον Ιούνιο του 2014, γύρω στις 7:30 το πρωί, στην οδό Πειραιώς, στην Αθήνα, τη στιγμή που η τραγουδίστρια επέστρεφε από τη δουλειά της. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο, που τη μετέφερε στο ΚΑΤ, έχοντας χάσει το πόδι της από το γόνατο και κάτω, ενώ η ίδια έχει πλέον τεχνητό μέλος.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγούδιειδήσεις τώρατραγουδίστριαγυναίκα