Lifestyle|21.02.2019 12:42

BRIT Awards 2019: Το ζεύγος Κάρτερ μπροστά σε πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ (vid)

Newsroom

Μπιγιονσέ και Jay-Z κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο διεθνές γκρουπ στα BRIT Awards 2019, που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο «The O2 Arena» του Λονδίνου. Το παρών στα BRITs έδωσαν, μεταξύ άλλων, και ο Κωστής Μαραβέγιας με την σύντροφό του Τόνια Σωτηροπούλου. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Apes**t» γυρίστηκε στο μουσείο του Λούβρου, και το διάσημο ζευγάρι σε κάποιο πλάνο βρίσκονται μπροστά από τον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Αν και οι Κάρτερς δεν μπόρεσαν να παραλάβουν το βραβείο τους στο Λονδίνο, ωστόσο το δέχτηκαν μέσω βίντεο, σκηνοθετώντας μια σκηνή που θύμισε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού τους, με τη διαφορά ότι το πορτρέτο πίσω τους ήταν η ... Μέγκαν Μαρκλ (την οποία αργότερα η Μπιγιονσέ αποκάλεσε «Melanated Mona»)

T

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα Βρετανικά βραβείο γι’ αυτή την απίστευτη στιγμή» λέει η Μπιγιονσέ στο βίντεο. «Εσείς παιδιά ήσασταν πάντα τόσο υποστηρικτικοί. Η αγάπη είναι τα πάντα. Σας ευχαριστούμε». «Σ’ ευχαριστώ» απάντησε αστειευόμενος ο Τζέι Ζι, προτού το ζευγάρι γυρίσει για να ατενίσει το πορτρέτο της Μέγκαν Μαρκλ, στο οποίο εικονίζεται με ένα λαμπερό στέμμα στο κεφάλι και πολλά μαργαριτάρια και διαμάντια στον λαιμό. Πρόκειται για έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη Τιμ Ο-Μπράιαν, που φιλοτεχνήθηκε για το περιοδικό αποφοίτησης της αδερφότητας της Μέγκαν (όταν ήταν στο πανεπιστήμιο) ΚΚΓ. Εικονογράφος του Time και του Rolling Stone, ο Ο’Μπράιαν δήλωσε στο CNN πως εξεπλάγην που είδε το έργο του στο βίντεο.

Λίγο μετά το βίντεο, η Μπιγιονσέ δημοσίευσε φωτογραφίες που παρουσιάζει το πορτρέτο στο Instagram. Στη λεζάντα εξήγησε την επιλογή αυτού του πίνακα. «Προς τιμή του Μήνα της Μαύρης Ιστορίας, υποκλινόμαστε σε μία από τις δικές μας Melanated Monas» έγραψε. «Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Σου ευχόμαστε μεγάλη χαρά». 

T
T
T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Brit Awards 2019ΜπιγιονσέΜέγκαν Μαρκλβραβεία