Lifestyle|23.10.2022 09:57

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το υπονοούμενο για το GNTM και την αποχώρησή της - «Γιατί για την εμμονή κάποιου άλλου να αφήνουμε τα όνειρά μας;»

Newsroom

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε διεθνή ραδιοφωνικό μέσο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί στην δουλειά της. Η παρουσιάστρια του Love Island μίλησε για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα και εξομολογήθηκε ότι ήταν άσχημα στη δεύτερη σεζόν του GNTM, καθώς αντιμετώπιζε θέμα με την υγεία της. 

Μετά τη δημοσιοποίησή της και λίγες ώρες μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεών της η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να λύσει πιο λεπτομερώς της απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτές μάλιστα, ήταν γιατί η ίδια συνέχισε και δεύτερη σεζόν στο GNTM, εφόσον η πρώτη ήταν δύσκολη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να απαντήσει, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γιατί η θεία μου ξαναπήγε για δουλειά στο σούπερ μάρκετ; Η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο και ο κολλητός μου στο γραφείο; 

Γιατί πρώτον εργάζομαι για να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου όπως όλοι μας. Δεν έχω back up. Έχω μόνο εμένα. Δεύτερον γιατί η δουλειά μου, μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να μοιραστώ όσα περισσότερα μπορούσα με τα νέα κορίτσια που έρχονταν. Και τρίτον γιατί για την εμμονή κάποιου άλλου να αφήνουμε εμείς τη δουλειά και τα όνειρά μας;

Την καριέρα μας και το μέλλον μας; Γιατί να χάνει πάντα εκείνος που κοιτάει μόνο τη δουλειά του; Επειδή θεωρείται ευάλωτος; Δεν είμαι. Αντέχω. Γιατί λοιπόν να μην παλέψω για αυτό που κέρδισα με χρόνια δουλειάς και αξιοκρατικά; No honey it’s not working like that. Συνέχισε να προσπαθεί γιατί κι εσύ αντέχει και μπορείς να το ξεπεράσει και να το προσπεράσεις. Συνέχισε έτσι», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GNTMειδήσεις τώραΗλιάνα ΠαπαγεωργίουLove Island