Lifestyle|25.10.2022 10:02

Jason Momoa: O Aquaman δείχνει τα... οπίσθιά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για ψάρεμα με φίλους

Newsroom

Ο Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) δεν άφησε και πολλά στη φαντασία σε μια εκδρομή για ψάρεμα που πήγε μαζί με μερικούς φίλους του την Κυριακή. Ο 43χρονος πρωταγωνιστής του Aquaman μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram Story του την Κυριακή, στις οποίες φοράει ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Story του, ο Momoa απαθανατίστηκε να φοράει το συγκεκριμένο ρούχο ενώ έπιανε ένα ψάρι.

Όπως αναφέρει το PEOPLE, μια άλλη εικόνα που δημοσιεύτηκε έδειχνε τον ηθοποιό να ποζάρει δίπλα σε έναν φίλο του, καθώς ο καθένας τους κρατούσε τα ψάρια που έπιασε.

Ο Momoa μοιράστηκε επίσης μια εικόνα του εαυτού του να «πιάνει ουράνια τόξα» με ένα μπουκάλι νερού Mananalu. «Βοηθήστε να σταματήσουν τα πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης και παρακαλώ ανακυκλώστε τα», έγραψε στην ανάρτησή του.

 Ο Momoa είχε πιάσει τα μαλλιά του σε έναν ανδρικό κότσο με ξυρισμένα τα πλαϊνά. Ο πρώην ηθοποιός του Game of Thrones είχε προαναγγείλει το κούρεμά του τον περασμένο μήνα, όταν αποκάλυψε σε μια ανάρτηση στο Instagram ότι έκοψε τα μαλλιά του για να αναδείξει το θέμα του πλαστικού μιας χρήσης.

«Βρίσκομαι εδώ στη Χαβάη αυτή τη στιγμή και βλέποντας αντικείμενα στον ωκεανό μας, είναι τόσο λυπηρό. Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε για να εξαλείψετε τα πλαστικά μιας χρήσης από τη ζωή σας. Βοηθήστε με, τα πλαστικά μπουκάλια είναι παράλογα... θα συνεχίσουμε - ω φίλε. Σας αγαπώ παιδιά. Αλόχα», είπε, επιδεικνύοντας το νέο του χτένισμα.

ειδήσεις τώραΤζέισον ΜομόαAquamanψάρεμα