Lifestyle|22.06.2020 16:12

Τάμτα: Το πρόβλημα υγείας λίγο πριν τα γυρίσματα για τη Eurovision

Newsroom

Είναι γνωστό πώς η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2019, στον 64ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού στο Ισραήλ, με το τραγούδι «Replay». Κι ενώ βρισκόταν σε πυρετώδη προετοιμασία ώστε να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα στο video clip και εκ των υστέρων πάνω στη σκηνή αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα υγείας της την καθήλωσε στο σπίτι αφού πρέπει να ξεκουραστεί και να μην καταπονεί τον εαυτό της. Η Τάμτα αναγκάστηκε να διακόψει τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Melisses και να σταματήσει τις πρόβες για το τραγούδι. Η τραγουδίστρια, αν και δυσανασχετεί με αυτή την εξέλιξη.

Άμεσα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα - από το Λονδίνο όπου και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα - η Κατερίνα Ντούσκα, η οποία την Δευτέρα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Better love».

Η Κατερίνα Ντούσκα σε στούντιο του Λονδίνου, όπου είναι αυτές τις μέρες, βάζει τις τελευταίες πινελιές μαζί με τον στενό συνεργάτη της Leon of Athens όσον αφορά την ενορχήστρωση και την παραγωγή του «Better love». Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα τραγούδι με αγγλικό στίχο που θα κινηθεί σε indie pop ήχο και θα είναι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε στείλει σε όλους τους προηγούμενους διαγωνισμούς.

ΤάμταEurovisionEurovision 2019