Lifestyle|26.10.2022 22:20

Βαγγέλης Αλεξανδρής:«Θάψαμε τον πλακούντα στον κήπο και φυτέψαμε από πάνω μια ροδιά» - Τι είπε για τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του

Newsroom

Ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την επιθυμία της συζύγου του να γεννήσει εντός σπιτιού και συγκεκριμένα σε φουσκωτή πισίνα και αναφέρθηκε στο πώς είναι η ζωή του σήμερα με την οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, σχολιάζοντας τη στιγμή της γέννησης του γιου του είπε: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία όταν η τρελή αμαζόνα μου γέννησε στο σπίτι μας και δεν προσπάθησε σε καμία περίπτωση να μην μεταπείσω στην απόφασή της αυτή. Γύρισα σπίτι από το γύρισμα έκοψα τον ομφάλιο λώρο και κοιμήθηκα αγκαλιά με το μωρό στο κρεβάτι», περιέγραψε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Θάψαμε τον πλακούντα στον κήπο μας και φυτεύσαμε την ροδιά του Νικόλα. Ούτε καν το φανταζόμουν ότι το 2020 θα φούσκωνα πισίνα για να γεννήσει η Έλενα εκεί μέσα», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό You και στην Τζώρτζια Συρίχα.

«Όταν έχεις παιδί ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά ότι πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ δεμένοι», δήλωνε πριν λίγους μήνες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςειδήσεις τώραγένναπλακούντας