Lifestyle|22.02.2019 12:38

Τα ζώδια της Παρασκευής (22/2)

Newsroom

Κριός

Τα ζητήµατα των συνεργατών σου ενδεχοµένως και του/της συντρόφου σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα τα κάνει σηµαντικά ακόµα και αν δεν είναι. Το απόγευµα, το τετράγωνο που θα σχηµατίσει µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα επαγγελµατικό ζήτηµα πιθανόν να σε ζορίσει.

Ταύρος

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις σε αναµονή κάποιες δουλειές και η Σελήνη στον Ζυγό σε προτρέπει να τις τελειώσεις άµεσα. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδια που είχες, εξαιτίας της κούρασης που σου έχουν δηµιουργήσει οι υποχρεώσεις της καθηµερινότητας.

Δίδυµοι

Σήµερα ξεκινά µια πολύ καλή ηµέρα για εσένα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα βοηθήσει τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να γεµίσεις τις µπαταρίες σου έως το απόγευµα, καθώς µετά το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενδέχεται να σου φέρει στο µυαλό κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σε κουράσουν ψυχολογικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά µε τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, ακόµα και αν αφορµή γι’ αυτό γίνουν κάποιες δουλειές που έχετε από κοινού. Μια συζήτηση το απόγευµα ενδέχεται να δηµιουργήσει αντιπαραθέσεις στο σπίτι, και το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα τις κάνει πιο έντονες.

Λέων

Σήµερα ενδέχεται να συναντήσεις τυχαία κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη στον Ζυγό εκτός από τυχαίες συναντήσεις θα φέρει και προγραµµατισµένες που αφορούν κους κους και καφέ! Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω µπορεί να φέρει µια αγγαρεία από αγαπηµένο σου πρόσωπο την οποία δεν θα µπορέσεις να αρνηθείς.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και δείχνει πως ξεκινά µια πολύ καλή ηµέρα για να διαπραγµατευτείς οικονοµική συµφωνία ή να τακτοποιήσεις έναν λογαριασµό. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευµα δείχνει πως οι εκκρεµότητες της ηµέρας µπορεί να σε κρατήσουν µακριά από τον/τη σύντροφό σου και από ευχάριστες δραστηριότητες.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δώσει τις κατάλληλες αφορµές για να ασχοληθείς λίγο µε τον εαυτό σου και µε πράγµατα που πρέπει να κάνεις για εσένα. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή µε ζητήµατα που σχετίζονται µε το σπίτι σου.

Σκορπιός

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να αποφύγεις όσο πιο πολύ µπορείς δουλειές και ανθρώπους που σε στρεσάρουν, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό θα σου δείξει πως χρειάζεσαι ηρεµία και ξεκούραση. Το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευµα δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση µε πρόσωπο του περιβάλλοντός σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα σε βοηθήσει να συναναστραφείς περισσότερο κόσµο απ’ ό,τι συνηθίζεις, δηµιουργώντας ευκαιρίες για νέες γνωριµίες και για χρήσιµες επαφές. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα οικονοµικό σου ζήτηµα που θα έρθει στο προσκήνιο µπορεί να σε αγχώσει.

Αιγόκερως

Σήµερα είναι µια ηµέρα που µπορείς να αφοσιωθείς σε επαγγελµατικά ζητήµατα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια να µη σκεφτείς θέµατα καριέρας. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου δείχνει πως θα κληθείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, που σχετίζονται µε τα επαγγελµατικά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς µε κάποιο εκπαιδευτικό σου ζήτηµα, µια πιστοποίηση ή µια ξένη γλώσσα. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις µε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και δείχνει πως είναι µια καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε τον εαυτό σου και να ακούσεις τις ανησυχίες σου, τις ανασφάλειές σου αλλά και τα άγχη σου. Το απόγευµα το τετράγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ζώδια