Lifestyle|22.02.2019 14:46

Για την παρέα: Η εκπομπή του Μουτσινά αναζητά συνεργάτες (pic)

Newsroom

Ο Νίκος Μουτσινάς, στην καλύτερη τηλεοπτική του στιγμή, σχολιάζει και σατιρίζει με τον πιο εύστοχο τρόπο στιγμές και εικόνες από την καθημερινότητα, με την εκπομπή «Για την παρέα» να σημειώνει, μήνα με το μήνα, μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία.

Παράλληλα, η μεσημεριανή εκπομπή του Open TV αναζητά συνεργάτες. Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτηση στο Instagram της εκπομπής και οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

«Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της παρέας μας; Θέλεις να έρθεις να δουλέψεις εδώ; Έχεις δει όλες τις Χρυσές Τηλεοράσεις; Ε τότε μάλλον είσαι αυτός που ψάχνουμε!

Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι: Δες τα επεισόδια του «Survivor» 23/2 + 24/2 και τα επεισόδια του «Έλα Χαμογέλα» 23/2 + 24/2 και κατέγραψε τα αποσπάσματα (σε time codes) που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σχολιάσει ο Νίκος στην Χρυσή Τηλεόραση.

Το κάθε απόσπασμα καλό θα ήταν να μην ξεπερνάει το 1 λεπτό. Στείλε τις σημειώσεις σου στο παρακάτω email: giatinparea@gmail.com και μπορεί να είσαι ο τυχερος που θα ενταχθεί στην ομάδα μας. Καλή επιτυχια!

*Μαζί με τις σημειώσεις στείλε μας και το βιογραφικό σου. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 25/2 στις 15:00 το μεσημέρι!»

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Για την παρέαΝίκος ΜουτσινάςOpen TV