Lifestyle|22.02.2019 14:58

Eurovision 2019: Επιστρέφει η Κατερίνα Ντούσκα στην Ελλάδα (pic)

Άκης Φωτόπουλος

Σήμερα τελικά στις 3 το μεσημέρι, επιστρέφει στην Αθήνα η Κατερίνα Ντούσκα, η οποία στο Λονδίνο όπου βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα ολοκλήρωσε την παραγωγή του «Better love» που θα ερμηνεύσει στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Better love», η επίσημη παρουσίαση του οποίου στους εκπροσώπους του τύπου θα γίνει τη Τετάρτη 6 Μαρτίου στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει η ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το νέο πρόσωπο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ σχεδιάζουν και ένα μεγάλο πάρτι με άρωμα Eurovision – με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της 19ης Μαρτίου σε γνωστό Αθηναϊκό χώρο- για την καλύτερη προώθηση της ελληνικής συμμετοχής στο δημοφιλή αυτό διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει από 14 -18 Μαίου στο Τελ Αβίβ.

Η Κατερίνα Ντούσκα με τον συνεργάτη της Leon Of Athens σε πρόσφατο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ενώ ακούνε το «Better love»

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

EurovisionEurovision 2019Κατερίνα Ντούσκα