Lifestyle|12.11.2022 18:41

Στιγμές ευτυχίας για τη Μις Αργεντινή και τη Μις Πουέρτο Ρίκο: Ο πιο ευτυχισμένος μήνας του μέλιτος

Newsroom

Το μήνα του μέλιτος απολαμβάνουν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο και μοιράζονται τις ευτυχισμένες τους στιγμές στο διαδίκτυο, μετά το γάμο τους. Λίγες μέρες μετά την είδηση του γάμου τους, η Μαριάνα Βαρέλα μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό της Φαμπιόλα στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

 

Σε μία από τις κοινές τους φωτογραφίες, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί, σε άλλη εικόνα δείχνει το κρεβάτι τους που είναι γεμάτο μπαλόνια, όπως επίσης και την Μαριάνα να κρατά ένα όμορφο λουλούδι.

 

H γνωριμία τους

Μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, η Μις Αργεντινή Μαριάνα Βαρελά (Mariana Varela) και η Μις Πουέρτο Ρίκο Φαμπιόλα Βαλεντίν (Fabiola Valentin) ανακοίνωσαν τον γάμο τους, έχοντας κρατήσει κρυφή τη σχέση τους επί δύο χρόνια. 

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2020, όταν έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI). Στο βίντεο 30 δευτερολέπτων που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούμε όλη τη διαδρομή του ζευγαριού, από τη γνωριμία μέχρι την ημέρα του γάμου τους.

«Αφού επιλέξαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε μια ξεχωριστή μέρα. 28/10/2022» έγραψαν στην λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας emojis μιας καρδιάς, ενός δαχτυλιδιού και ενός αστεριού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πουέρτο Ρίκογάμοςειδήσεις τώραμήνας του μέλιτοςΑργεντινή