Lifestyle|02.11.2018 20:36

Η Βασιλική Μιλλούση δαγκώνει το «χρυσό» του Πετρούνια (pic)

Newsroom

Ο «βασιλιάς των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για τρίτη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην Ντόχα. Μαζί του στο στάδιο «Aspire Dome» βρέθηκε και η αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση, που τον στηρίζει σε όλες τις προσπάθειές του. Έχει μάλιστα δηλώσει ότι ο Λευτέρης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και εκείνη είναι η μεγαλύτερή του θαυμάστρια: «Με στηρίζει και τον στηρίζω σε ό,τι κάνει».  

Μετά την τέλεια εκτέλεση του προγράμματός του, ο Πετρούνιας αγκάλιασε τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, που αποθεώθηκε από δεκάδες Έλληνες που πανηγύρισαν την επιτυχία του, και έστειλε ένα ζεστό φιλί στην αγαπημένη του Βασιλική, που παρακολουθούσε με αγωνία την προσπάθεια του.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής πόσταρε από το πρωί στο Instagram όμορφες στιγμές από την Ντόχα, λέγοντας «καλή δύναμη» στον Λευτέρη Πετρούνια. Μετά το τέλος της απονομής «ανέβασε» μια φωτογραφία, στην οποία δαγκώνει πολύ ευτυχισμένη το χρυσό μετάλλιο του συντρόφου της.

Η 34χρονη Βασιλική Μιλλούση, που ανακοίνωσε ότι έκανε τον τελευταίο αγώνα της αθλητικής της καριέρας την Κυριακή 28/10 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στη Ντόχα, φιλοξενείται σε συνέντευξη στο Έθνος της Κυριακής, 4/11.

Ο τελευταίος της αγώνας ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου εκτέλεσε το πρόγραμμά της στους ασύμμετρους ζυγούς. Μετά το τέλος του προγράμματος και γνωρίζοντας ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά, ξέσπασε σε λυγμούς.

Βασιλική ΜιλλούσηΛευτέρης Πετρούνιας