Lifestyle|16.11.2022 14:17

Μαριλένα Ράδου: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω backup αν χρειαστεί. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα»

Newsroom

Η ηθοποιός Μαριλένα Ράδου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show για τον ρόλο της στη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι», ενώ πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Τον περασμένο Μάιο η Μαριλένα Ράδου προχώρησε στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και μίλησε για αυτό: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω ένα backup αν χρειαστεί και δεν έρθει με τον φυσικό τρόπο ένα παιδί. Απ’ όσο με θυμάμαι ήθελα να κάνω τρία παιδιά, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τις δουλειές, δεν προέκυψε. Είναι και δική μου ευθύνη, θα μπορούσα όμως να κάνω και μόνη μου οικογένεια. Θέλω να έχω αυτή την επιλογή», ανέφερε αρχικά.

Αναφορικα΄με την διαδικασία και το κόστος η Μαριλένα Ράδου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες: «Το κόστος είναι περίπου 2.000 με 2.500 ευρώ και είναι για δέκα χρόνια. Στα 2.500 χιλιάδες είναι και το πρώτο έτος της τράπεζας ωαρίων στο εκάστοτε μαιευτήριο που φυλάσσονται. Μετά είναι τον χρόνο μια ετήσια συνδρομή στα 100-150 ευρώ, ανάλογα και την κλινική.

Η διαδικασία διαρκεί 2 εβδομάδες, παίρνεις από το φαρμακείο κάποιες ενέσεις που σου χορηγεί ο γιατρός, τις κάνει μόνη σου για δυο εβδομάδες, είναι πολύ απλές (…) μετά πας στην κλινική για την διαδικασία. Δεν είναι επίπονο. Διαρκεί 20 λεπτά, δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είχα καμία παρενέργεια», είπε η ηθοποιός και κατέληξε συγκινημένη: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα», είπε η Μαριλένα Ράδου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγιδευμένοιειδήσεις τώραΓρηγόρης ΑρναούτογλουηθοποιόςThe 2night showΑΝΤ1