Lifestyle|23.02.2019 12:24

Κ. Ντούσκα: «Το τραγούδι της Eurovision είναι δυναμικό. Δεν θα είμαι μόνη στη σκηνή» (vid)

Newsroom

H Κατερίνα Ντούσκα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, είναι ένα δυναμικό mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε μουσική των Κατερίνα Ντούσκα, Leon of Athens & David Sneddon και στίχους των Κατερίνα Ντούσκα και David Sneddon. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/2), η ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός επέστρεψε στην Αθήνα καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο Λονδίνο για την ολοκλήρωση της παραγωγής του «Better love». 

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνάντησε την Κατερίνα Ντούσκα. Για το τραγούδι αποκάλυψε: «Είναι πάρα πολύ δυναμικό. Δεν είναι μπαλάντα! Είναι mid-tempo. Ούτε πολύ γρήγορο, ούτε πολύ αργό».

Οι συζητήσεις για την εκπροσώπηση της Eurovision είχαν ξεκινήσει από το Νοέμβρη. «Με ενδιαφέρει το δημιουργικό. Όλη μου η αφοσίωση είναι εκεί. Να έχω ένα τραγούδι για το οποίο είμαι περήφανη, το πιστεύω πάρα πολύ και να παρουσιαστεί όλο αυτό όπως πρέπει», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κατερίνα ΝτούσκαEurovisionEurovision 2019