Lifestyle|19.11.2022 10:02

Tom Brady: Bόλτα για πίτσα με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο με τη Gisele

Newsroom

Ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) πήγε βόλτα με τα παιδιά του μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα όπου είχαν πάει μαζί με τη μητέρα τους Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen). Ο σταρ του NFL εμφανίστηκε να τρώει πίτσα μαζί με τα παιδιά του σε εστιατόριο στο Brooklyn Heights την Τετάρτη, όπως δήλωσε πηγή στο Page Six

Ο σταρ του NFL, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του τον περασμένο μήνα από την επί 13 χρόνια σύζυγό του Gisele Bundchen, εθεάθη την Τετάρτη με τα παιδιά του στην πιτσαρία Dellarocco's στο Brooklyn Heights, όπως δήλωσε πηγή στο Page Six. «Ο Brady γευμάτιζε με τα παιδιά του... Ήταν χαρούμενοι και απολάμβαναν μια ποικιλία από λαχταριστές πίτσες», δήλωσε η πηγή

Ο 45χρονος παίκτης των Tampa Bay Buccaneers έχει απόκτήσει έναν γιο, τον 12χρονο Benjamin Rein και μια κόρη, την 9χρονη Vivian Lake με την πρώην συζυγό του Gisele Bundchen. Η βόλτα του στην πιτσαρία έγινε λίγες μέρες αφότου η Bundchen επισκέφθηκε με τα παιδιά τους την Provincia de Puntarenas, μια επαρχία που βρίσκεται στις ακτές της Κόστα Ρίκα.

 

Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι την μητέρα και τα δύο παιδιά συνόδευσε ο δάσκαλος jiu-jitsu της Bundchen, Joaquim Valente, και άλλα παιδιά και ενήλικες, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους δασκάλους του σχολείου των παιδιών. Παρά κάποιες αναφορές ότι η Bundchen και ο Valente είναι ζευγάρι, πληροφορίες θέλουν τους οι δύο τους να μην έχουν ρομαντική σχέση.

 

Τα παιδιά του Brady και της Bundchen δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο στο να επισκέπτονται οποιονδήποτε από τους γονείς τους μετά το διαζύγιο του ζευγαριού, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του αστέρα του NFL στο PEOPLE νωρίτερα αυτό το μήνα. Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού τον περασμένο μήνα, τα παιδιά τους θα έχουν «πλήρη πρόσβαση και στους δύο [γονείς], όποτε θέλουν», δήλωσε η πηγή.

«Μπορούν να βλέπουν όποιον γονιό επιθυμούν. Έχουν ένα χρονοδιάγραμμα, αλλά κανένας από τους δύο δεν θα εμπόδιζε τα παιδιά τους να βλέπουν τον άλλο γονέα», πρόσθεσε η πηγή. «Κανένας από τους δύο δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.Τα παιδιά τους λατρεύουν και τους δύο και θα έχουν πλήρη επικοινωνία και με τους δύο, όποτε θέλουν», συνέχισε η πηγή. «Δεν είναι εκδικητικοί με αυτόν τον τρόπο. Αυτά τα παιδιά δεν θα χρησιμοποιηθούν ως πιόνια. Θα τα αγαπούν και θα τα εκτιμούν και οι δύο γονείς», κατέληξε.

 

Αφού το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι «συμφώνησαν στην κοινή κηδεμονία των παιδιών», καθώς ο Brady, ο οποίος είναι επίσης ο πατέρας του John «Jack» Edward, 15 ετών, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Bridget Moynahan, θα παραμείνει στην Tampa ενώ η Ζιζέλ θα ζει περίπου τέσσερις ώρες μακριά, στο Μαϊάμι, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει επίσης κατοικία.

ειδήσεις τώραΖιζέλ ΜπούντχενδιαζύγιοΤομ Μπρέιντι