Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας: Χωρίζουν μετά από εννέα χρόνια γάμου
NewsroomΗ Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να να βάλουν τέλος στη σχέση τους μετά από εννέα χρόνια γάμου.
Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 23/11 μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους.
Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο και οι δύο δεν θέλησαν να απασχολήσουν τα media με τον χωρισμό τους. Ο Νικόλας Φαράκλας εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει στο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.
- Άμεση ανάλυση: Το τετ α τετ Τραμπ - Ερντογάν, τα πολλαπλά μηνύματα και οι υποσχέσεις
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 41 χρόνια: Τα στοιχεία 644 χιλιόμετρα μακριά που «έδεσαν» την υπόθεση
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα