Lifestyle|26.11.2022 12:05

Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη - «Ήταν μία πολύ γλυκιά και ωραία συνύπαρξη»

Newsroom

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11), η Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά ήταν στα πέμπτα γενέθλια του «Πρωινού Καφέ». Αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής αυτής συνάντησης, η κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου συνάντησαν τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία μίλησε γι’ αυτή τη συνύπαρξη. 

«Ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή και ωραία συνύπαρξη. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Μιλήσαμε και στο καμαρίνι, και πριν και μετά. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα και αλήθειες. Δεν παρομοίασα τίποτα, είπα μόνο ότι εμείς δεν είχαμε κόντρα» δήλωσε, αρχικά, η ίδια.

Για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη, σχολίασε: «Η τηλεόραση, όπως είπα, είναι η δουλειά μου. Δεν είναι χόμπι. Η επικοινωνία με τον κόσμο δεν μου έλειψε, γιατί είχα εκατοντάδες μηνύματα στα social media. Η δημιουργικότητα ήταν αυτή που με ταλάνιζε και μου έλεγε πήγαινε να κάνεις τηλεόραση. Άλλες εποχές ήταν τότε που παρουσίαζα το "Μπράβο" και άλλες τώρα. Άλλες καταστάσεις περνάγαμε τότε, άλλες τώρα. Προσαρμοζόμαστε ανάλογα. Και τότε υπήρχαν πολλές δυσκολίες και τώρα τα παιδιά που εργάζονται στην τηλεόραση έχουν τα δικά τους προβλήματα. Μην περιμένετε να πω κάτι κακό για κανέναν».  


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗειδήσεις τώραΡούλα ΚορομηλάΕλένη Μενεγάκη