Lifestyle|26.11.2022 13:00

Μαρία Σολωμού: Η σκηνή «ζηλοτυπίας» στον Mente Fuerte - «Τι είπες ρε μ@@@κα;»

Newsroom

Ενα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε ο Mente Fuerte στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο παρακολουθούμε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει… σκηνή ζηλοτυπίας. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έκανε πλάκα κάνοντας πως μιλάει στο τηλέφωνο καταγράφοντας σε βίντεο την αντίδραση της ηθοποιού χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δεν μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει στο βίντεό του ο Mente Fuerte, προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο, με την ηθοποιό να παρακολουθεί τη συζήτησή του.

Αμέσως μετά, αφού ο ράπερ έχει τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η Μαρία Σολωμού αντιδρά λέγοντάς του: «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Εδώ και αρκετό καιρό πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους δύο καλλιτέχνες να είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός και ο ράπερ φωτογραφίζονται συχνά μαζί, αφού όπως έχουν δηλώσει είναι στενοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει ακόμη επιβεβαιώσει κάτι για το ειδύλλιο το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως δείχνουν πολύ καλά μαζί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ζευγάριειδήσεις τώραMente FuerteΜαρία Σολωμού