Lifestyle|25.02.2019 09:52

Τα ζώδια της Δευτέρας (25/2)

Newsroom

Κριός

Εχεις ισχυρό επικοινωνιακό πλεονέκτηµα καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό/ή και σε συνδυασµό µε την όψη τριγώνου µε τον Ερµή από τους Ιχθύς σε κάνει και ιδιαίτερα επικοινωνιακό/ή. Εκµεταλλεύσου τα ταλέντα σου για να διευθετήσεις κάτι µε δηµόσιους φορείς καθώς θα γίνει προς όφελός σου.

Ταύρος

Πολύ καλή ηµέρα για να λύσεις διαφωνίες µε συνεργάτες σου ή ακόµα διαφωνίες που ίσως έχεις µε τον σύντροφό σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθά να ενστερνιστείς τις απόψεις των άλλων βοηθώντας σε συζητήσεις και επαφές. Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα προκύψει µια ευχάριστη κοινωνική πρόταση.

Δίδυµοι

Θα ξεµπερδεύεις µε εργασιακές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθά πολύ. Εχεις άλλη µια βοήθεια, το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς, καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση κλέβει εντυπώσεις στο επαγγελµατικό περιβάλλον. Θα γίνει πρόταση να αναλάβεις επαγγελµατικές υποχρεώσεις µε οικονοµικό αντίτιµο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθά να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες και σε ανθρώπους που σου αρέσουν! Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και σε ό,τι σε κάνει να περνάς καλά. Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως έχεις συνάντηση µε πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά και αυτό θα σε χαροποιήσει.

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει ζητήµατα µε την ακίνητη περιουσία, υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και υποχρεώσεις της οικογένειάς σου. Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι εύκολο να βρεις άκρη σε οτιδήποτε και αν έχεις να κάνεις σήµερα, καθώς η επικοινωνία κυλά οµαλά και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό.

Παρθένος

Καλή ηµέρα για να βγεις έξω µε αγαπηµένους ανθρώπους και να περάσεις καλά µαζί τους, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό βοηθάει για τα παραπάνω σχέδια. Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς βελτιώνει την επικοινωνία και βοηθάει να λύσεις ζητήµατα που προέκυψαν µε το στενό περιβάλλον και να κάνεις νέες γνωριµίες.

Ζυγός

Θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόµα τα οικονοµικά σου, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφάλεια. Ενας τρόπος είναι να τακτοποιήσεις λογαριασµούς και υποχρεώσεις. Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς, δείχνει πως διαπραγµατεύεσαι επιτυχηµένα οικονοµική συµφωνία.

Σκορπιός

Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει το πείσµα σου και είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση µε τους γύρω σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις επαγγελµατικές και τις προσωπικές σχέσεις. Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς βοηθάει να διαπραγµατευτείς οτιδήποτε θελήσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει έντονα καχύποπτη διάθεση, που συνοδεύει κάθε σκέψη σου. Είναι πιθανό να κρατήσεις αποστάσεις από αρκετούς, µια και όλες οι κινήσεις τους σου φαίνονται περίεργες! Το τρίγωνό της µε τον Ερµή από τους Ιχθύς βοηθάει να επικοινωνήσεις µε ένα δικό σου πρόσωπο για κάτι που σε απασχολεί.

Αιγόκερως

Επενδύεις τον ελεύθερο χρόνο σου στους αγαπηµένους σου φίλους καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό προτρέπει να βρεθείς µαζί τους! Το τρίγωνό της µε τον Ερµή στους Ιχθύς φέρνει νέα από το περιβάλλον σου που σε κρατούν ευχάριστα απασχοληµένο/η. Ισως φέρει και συνάντηση µε πρόσωπο που είχες να δεις καιρό επειδή δεν είχες χρόνο.

Υδροχόος

Επιδίωξε την επιδοκιµασία όσων εκτιµάς στη δουλειά σου, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πολύ εργατικό/ή και µε όρεξη να εξελιχθείς επαγγελµατικά. Ισως πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το µέλλον. Το τρίγωνο µε τον Ερµή από τους Ιχθύς βοηθάει να γνωστοποιήσεις σκέψεις και επιθυµίες σου στους κατάλληλους ανθρώπους.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το µυαλό σου εξακολουθεί να ταξιδεύει σε µέρη που αγαπά. Γι’ αυτό είσαι πιο αφηρηµένος/η απ’ ό,τι συνήθως, οπότε πρόσεχε αν έχεις να ασχοληθείς και µε πρακτικά ζητήµατα. Το τρίγωνο µε τον Ερµή στο ζώδιό σου βοηθάει να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για ένα ταξίδι.

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις