Lifestyle|05.12.2022 19:30

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις - «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για την υποστήριξή σας»

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε σε όλο αυτόν τον χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τη φωτογράφιση που έκανε στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια πόζαρε με κομψά και φανταχτερά ρούχα στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε. 

Παράλληλα, ο επί χρόνια στενός συνεργάτης της Μποφίλιου, ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος χρησιμοποίησε το προσωπικό του προφίλ στο Facebook για να τοποθετηθεί απέναντι στην κριτική που δέχεται η ερμηνεύτρια. «Ας επαναλάβουμε άλλη μια το αλφάβητο των βασικών αξιών: Αριστερός δεν είναι αυτός που δεν απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του, αλλά αυτός που το θεωρεί αυτονόητο για όλους. Τόσο απλά. Βολικό το αφήγημα του ανίσχυρου αριστερού, αλλά -μαντέψτε- πιο παλιό κι απ’ τα παπούτσια μας». 

 

Υπέρ της τραγουδίστριας τοποθετήθηκε και η Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Διοργανωτων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ιδιοκτήτρια της PROSPERO, Κατερίνα Σταματάκη. «Ως φθόνος ορίζεται η δυσαρέσκεια που νιώθει κάποιος για την ευτυχία ή τα αγαθά κάποιου άλλου. Το συναίσθημα αυτό ενεργοποιείται κάθε φορά που βλέπουμε κάποιον να επιτυγχάνει ή να αποκτά κάτι, που επιθυμούμε και εμείς και θεωρούμε ότι δεν του αξίζει».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νατάσσα Μποφίλιουinstagramειδήσεις τώραρούχαΓεράσιμος ΕυαγγελάτοςΛονδίνο