Lifestyle|10.12.2022 14:53

Μαίρη Χρονοπούλου: O μεγάλος έρωτας στον Πλέσσα και ο αρραβώνας με τον Μπάρκουλη

Newsroom

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε ότι ο πρώτος της μεγάλος έρωτας ήταν ο Μίμης Πλέσσας, σε ηλικία 16 ετών. «Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master της χημείας, θεός για μένα. Μισώ τον αθλητισμό αλλά πήγα για μπάσκετ αφού η αδελφή του Μίμη ήταν η αρχηγός της ομάδας. Το έχουμε αποκαλύψει τόσες φορές που όλες του οι σύζυγοι λένε "για όνομα του θεού βαρεθήκαμε να το ακούμε". Είχα πάει και στον πρώτο του γάμο, φόρεσα μαύρο ταγέρ και γόβες και πήγα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι για τρία χρόνια ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. «Δεν πήγε καλά το πράγμα και τελείωσε. Ο θεός να τον έχει καλά εκεί που είναι. Μου έκανε εντύπωση όταν γνωριστήκαμε, που μου είπατε πως βαριόσασταν το θέατρο. Μου άρεσε πολύ αλλά δεν άντεχα την επανάληψη. Το έζησα όλα, δοκιμές, πρόβες, πάρτι αλλά μετά από 20 ημέρες παραστάσεων ήθελα να αυτοκτονήσω από πλήξη. Δεν άντεχα την επανάληψη, ενώ ο κινηματογράφος δεν με έκανε να πλήξω ποτέ, κάθε σκηνή ήταν ένα άλλο έργο και αυτό το πάντρεμα τέχνης και τεχνικής με ξετρέλαινε».

Θυμίζουμε πως η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στη μικρή οθόνη, ύστερα από 27 χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός θα συμμετέχει στη σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια στην Cosmote TV.  Ο ρόλος έχει να κάνει με μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία παλιά ηγείτο μιας εγκληματικής οργάνωσης, όπου παρέδωσε τα σκήπτρα στους νεότερους και τώρα θα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι της γι' αυτά που συνέβησαν. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαίρη ΧρονοπούλουέρωταςΜίμης ΠλέσσαςΈτερος Εγώειδήσεις τώραCosmote TV