Lifestyle|26.02.2019 10:09

Τα ζώδια της Τρίτης (26/2)

Newsroom

Κριός

Σήµερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και αυτό δείχνει πως η αισιοδοξία σου, η ενέργεια και το κέφι σου έχουν επιστρέψει! Το τετράγωνο που σχηµατίζει η Σελήνη µε τον Ηλιο που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να µεταφέρεις µε άνεση στους άλλους αυτά που σκέφτεσαι.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου αλλά και να δεις αν και κατά πόσο είναι εφικτό να πραγµατοποιηθούν. Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως αναγκαστείς να οπισθοχωρήσεις σε οικονοµικό ή αισθηµατικό ζήτηµα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη που σηµαίνει πως είναι µια πολύ καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως δυσκολευτείς να πείσεις τους άλλους για κάτι που θα πεις.

Καρκίνος

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε εργασιακά ζητήµατα και υποχρεώσεις της καθηµερινότητας, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε προτρέπει να τα τακτοποιήσεις όλα! Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως να µην ξεµπερδεύεις µε όλες σου τις υποχρεώσεις και αυτό θα σε εκνευρίσει.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και υποδεικνύει µια ηµέρα µε ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις και ευχάριστες δραστηριότητες. Το τετράγωνο µε τον Ηλιο στους Ιχθύς δεν θα σε αφήνει να ευχαριστηθείς τη στιγµή, καθώς θα σου θυµίζει δουλειές, υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο µπορεί να σε βάλει στην πρίζα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δηµιουργεί την ανάγκη να αναµοχλεύσεις καταστάσεις του παρελθόντος στις οποίες ξέρεις πως έχεις αδικηθεί. Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς µπορεί να σου δηµιουργήσει συναισθηµατική υπερχείλιση η οποία δεν θα βοηθήσει καθόλου τη λογική σου σκέψη, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Ζυγός

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να κάνεις κάποιες αγορές που είχες κατά νου, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε προτρέπει να βγεις έξω, να κάνεις µια βόλτα στα µαγαζιά. Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς µπορεί να φέρει κάποιες υποχρεώσεις στο προσκήνιο οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να κάνεις αυτά που θέλεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήµατα που τα έχεις σε εκκρεµότητα τις τελευταίες ηµέρες και σε έχουν κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Το τετράγωνο της Σελήνης µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα αισθηµατικό σου ζήτηµα µπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο σήµερα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα βρει τρόπο να σε φέρει στο προσκήνιο, προσπάθησε όµως να είναι για τους σωστούς λόγους και όχι εξαιτίας του εκνευρισµού σου. Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις εντός οικίας. Προσπάθησε να τις κρατήσεις εκεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι πιθανόν να σου δηµιουργήσει την ανάγκη να επιβραδύνεις την ενασχόλησή σου µε κάποια ζητήµατα. Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς θα σου δηµιουργήσει τη σκέψη πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει και αυτό θα σε κάνει να αποτραβηχτείς από κάποιους ανθρώπους.

Υδροχόος

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε µια συλλογική δραστηριότητα. Η Σελήνη στον Τοξότη θα ενισχύσει τη δηµιουργικότητά σου, τη διάθεσή σου και την όρεξη να προσφέρεις όπου µπορείς! Το τετράγωνο µε τον Ηλιο από τους Ιχθύς µπορεί να δηµιουργήσει δυσθυµία κατά τη συναναστροφή σου µε συγκεκριµένο κόσµο.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο ανησυχίες που σχετίζονται µε την κοινωνική και επαγγελµατική σου αναγνώριση. Σήµερα, παρόλο που θέλεις να κάνεις κάτι εδώ και τώρα για να δείξεις τις δυνατότητές σου στη δουλειά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή καθώς το τετράγωνο µε τον Ηλιο στο ζώδιό σου δεν βοηθάει.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια