Lifestyle|22.12.2022 11:20

Charlbi Dean: Η 32χρονη ηθοποιός πέθανε από σήψη - Γνωστή για τον ρόλο της στο «Τρίγωνο της θλίψης»

Newsroom

Η ηθοποιός της ταινίας «Τρίγωνο της θλίψης» που γυρίστηκε στην Ελλάδα, Τσάρλμπι Ντιν (Charlbi Dean), έφυγε από τη ζωή από βακτηριακή σήψη, όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής στους Times.

Η 32χρονη είχε πεθάνει, τον περασμένο Αύγουστο, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα έπαθε βακτηριακή λοίμωξη από βακτήριο που ονομάζεται Capnocytophaga, το οποίο μεταδίδεται πολύ σπάνια στους ανθρώπους συνήθως μέσω δαγκωμάτων σκύλων.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια, όπως δήλωσε ο αδελφός της, Άλεξ Τζέικομπς, στο Rolling Stone, όταν η Ντιν είχε ένα «πολύ, άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί η σπλήνα. Οι άνθρωποι χωρίς σπλήνα είναι πιο επιρρεπείς σε σοβαρές βακτηριακές λοιμώξεις.

«Της αφαίρεσαν τη σπλήνα. Αυτό μπορεί να είχε κάποια σχέση τον θάνατό της» αποκάλυψε ο Τζέικομπς, μετά το θάνατο της αδελφής του. «Η έλλειψη της σπλήνας της πιθανότατα συνέβαλε στο να μην μπορούσε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη» πρόσθεσε.

Μέχρι τον συμπρωταγωνιστικό της ρόλο απέναντι με τους Harris Dickinson και Woody Harrelson στην περίφημη ταινία «Τρίγωνο της θλίψης» του Ruben Ostlund, η Ντιν ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Syonide, έναν χαρακτήρα που έπαιξε για δύο σεζόν, στη σειρά «Black Lightning».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΣΕΙΣ

θάνατοςΝέα Υόρκηειδήσεις τώραιατροδικαστήςσήψηνοσοκομείο