Lifestyle|23.12.2022 15:29

Gillian Anderson: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα… ανδρικά μόρια που έγινε viral

Newsroom

Η Τζίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson) μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία ταιριάζει στον ρόλο της sex therapist, Dr. Jean Milburn, την οποία υποδύεται στη σειρά του Netflix, «Sex Education». Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός για τον ρόλο της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην επιτυχημένη σειρά «The Crown», ανέβασε ένα kinky χριστουγεννιάτικο δέντρο, του οποίου τα κλαδιά αντί για στολίδια ή παιχνίδια, κοσμούν ξύλινα ομοιώματα ανδρικού μορίου. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κάποιος καλύτερα τη συγκεκριμένη εικόνα, στο πόμολο της πόρτας του δωματίου υπάρχει το ίδιο… στολίδι.

Η Gillian Anderson προκάλεσε έναν μικρό πανικό στη δημοφιλή πλατφόρμα με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή. «Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου;» τη ρωτούσαν πολλοί από τους ακολούθους της, ενώ άλλοι σημείωσαν πως αυτό ήταν το πιο σέξι χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαν δει ποτέ. 

Η Τζίλιαν Άντερσον δεν αποκάλυψε που βρίσκεται αυτό το «σέξι», όπως το χαρακτήρισαν οι followers της, χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πάντως, η δημοσίευση της Τζίλιαν Άντερσον, έγινε ξανά viral. Ωστόσο, μια follower της ηθοποιού έγραψε στα σχόλια ότι το δέντρο κοσμεί το Ισλανδικό Φαλλολογικό Μουσείο που βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα της Ισλανδίας και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή από πέη σε όλο τον κόσμο.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςThe Crownχριστουγεννιάτικο δέντροειδήσεις τώραΤζίλιαν Άντερσον