Αποκαλυπτική η Μισέλ Ομπάμα: «Στην αρχή ήταν δύσκολα - Για 10 χρόνια δεν άντεχα τον Μπαράκ»
NewsroomΣτα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, όπου εκμυστηρεύτηκε ότι «επί δέκα χρόνια, δεν τον άντεχε».
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά τη γέννηση των δύο κοριτσιών τους, Σάσα και Μάλια, τα πράγματα ήταν δύσκολα μεταξύ τους. Ενώ εκείνη ήταν νέα μητέρα και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα με τις κόρες της, ο Μπαράκ Ομπάμα απολάμβανε τον χρόνο του, παίζοντας γκολφ ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο.
«Ο γάμος δεν είναι ποτέ 50/50. Συνήθως είναι 70/30, μερικές φορές είναι και 60/40», δήλωσε αποκαλύπτοντας το πως την έκανε να νιώθει ότι ο άντρας της έκανε την δουλειά του ενώ αυτή έπρεπε να φροντίζει τα παιδιά.
Βέβαια, στο τέλος συνέστησε υπομονή στους ακροατές γιατί όλα αλλάζουν προς το καλύτερο , «δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε», ενώ τόνισε πως «τα συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί»
- Κιβωτός του Κόσμου: Καλούνται ως ύποπτοι για κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος και άλλοι 7
- Τροχαίο με Έλληνες στη Ρουμανία: Στο...Google Maps τα «ρίχνει» ο οδηγός του λεωφορείου - «Μου είπε να πάω από εκεί»
- Εκτεταμένα επεισόδια στο Παρίσι μετά την ένοπλη επίθεση με 3 νεκρούς Κούρδους: Οι πρώτες πληροφορίες
- Ομαδικός βιασμός 15χρονου στη Δυτική Αττική: Τον Σάββατο στον ανακριτή οι συλληφθέντες – Σοκάρουν τα στοιχεία
- Πετρέλαιο: Ρωσική αντεπίθεση για το πλαφόν - Μπλόκο σε εξαγωγές και μείωση παραγωγής
- Ποιες τροφές δεν πρέπει να καταναλώνεις το βράδυ και πώς θα καταπολεμήσεις τις βραδινές λιγούρες;
- Γεωπολιτικό αλαλούμ: Ο Τραμπ στέλνει 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία και προκαλεί σύγχυση στην Ευρώπη
- Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι - Συνελήφθη η μητέρα, ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα
- Live Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Ο μεγάλος ημιτελικός του Final Four της Euroleague
- Στο «φως» νέα αρχεία για UFO από τις ΗΠΑ: Οι «πύρινες μπάλες», τα έγγραφα και τα βίντεο