Lifestyle|26.12.2022 17:11

Ησαΐας Ματιάμπα: «Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς!» - Τι είπε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

Newsroom

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και μίλησε για την παράσταση  «Άντρες με τα όλα τους».

Ο γνωστός τραγουδιστής φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση, στην οποία κάποια στιγμή μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, μένει γυμνός επί σκηνής. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρώτησε τον Ησαϊα Ματιάμπα αν χαμηλώνουν τα φώτα σε εκείνο το σημείο προκειμένου να μη φανούν τα επίμαχα σημεία του σώματός του, με την απάντησή του να κάνει τους δυο παρουσιαστές να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

«Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς! Πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό. Όχι, δεν σβήνουν τα φώτα, φουλ ανοικτά όλα, για να φαίνονται. Όχι, δεν αισθάνομαι άσχημα γιατί ο κόσμος χειροκροτάει και μένει με το στόμα ανοιχτό. Κανονικά ανοιχτά όλα τα φώτα», είπε ο Ησαϊας Ματιάμπα προκαλώντας γέλιο στους παρουσιαστές.

«Σε μια από τις γενικές πρόβες που κάναμε, αισθανόμασταν κάπως αλλά μετά πήραμε το κολάι… γνωριστήκαμε και με τα παιδιά καλύτερα. Ήρθαμε κοντά. Στη γενική ναι έρχονται και συνάδελφοι, και δικοί μας άνθρωποι που μας ξέρουν καλά, που μας ξέρουν από πάνω μέχρι κάτω… Η νονά, ο παππάς που μας βάφτισε…» πρόσθεσε ο Ησαϊας Ματιάμπα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φώτης ΣεργουλόπουλοςΗσαΐας Ματιάμπατραγουδιστήςειδήσεις τώραΤζένη Μελιτά