Lifestyle|27.02.2019 01:27

Survivor 3: Ο προβληματισμός της ελληνικής ομάδας και η αποχώρηση (vids)

Newsroom

Άλλη μία σκληρή μάχη έδωσαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Τρίτης (26/3). Το σημερινό αγώνισμα του «Survivor 3» ήταν ένα παιχνίδι συνεργασίας, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιζαν σε δυάδες. Η κούρσα ήταν αρκετά απαιτητική, αφού ήθελε καλή συνεργασία, ταχύτητα και προσήλωση, και το παραμικρό λάθος επέφερε σημαντικές καθυστερήσεις.

Οι Έλληνες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας προβάδισμα και αρκετές σερί νίκες. Ωστόσο, ήρθε η ανατροπή, και το 8 - 6 των Ελλήνων μετατράπηκε σε 10 - 8 υπέρ των Τούρκων. 

Με αφορμή την ήττα της ελληνικής ομάδας ο Τόνι ξεσπάθωσε. Ο ίδιος είπε ότι η ομάδα των γυναικών συνεργάζεται και χαίρεται η μια κοπέλα για τη νίκη της άλλης, κάτι το οποίο δε συμβαίνει στην ομάδα των αντρών. 

«Θα ξαναπώ ότι οι άντρες είναι πιο εγωιστές, κοιτάνε ποιος θα κερδίσει, ενώ οι γυναίκες χαίρονται με τη νίκη η μία της άλλης. Οι άντρες χαίρονται ο ένας με την ήττα του άλλου, για να βρουν λόγο να τον αφήσουν την επόμενη μέρα στον πάγκο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Παράλληλα, στο σημερινό επεισόδιο, η ελληνική ομάδα πήγε χωρίς κανένα άγχος στο συμβούλιο, καθώς αυτοί που θα έχαναν παίκτη ήταν οι Τούρκοι. Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ο Kaan

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorSurvivor 2019