Lifestyle|27.02.2019 10:35

Τα ζώδια της Τετάρτης (27/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και ενδέχεται να σου φέρει νέα σχετικά µε κάποιο αγαπηµένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό ή σχετικά µε κάποια εκκρεµότητα που έχεις µε το εξωτερικό. Η σύνοδος µε τον ∆ία θα σε κάνει και ιδιαίτερα «πληθωρικό/ή» στους τρόπους, στην επικοινωνία αλλά και στο φλερτ!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδός της µε τον πληθωρικό ∆ία θα κάνει τα συναισθήµατά σου ακόµα πιο έντονα, µε αποτέλεσµα να µην είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Σήµερα οτιδήποτε κι αν νιώθεις θα το νιώθεις στο maximum, είτε αυτό είναι χαρά, είτε είναι λύπη, είτε είναι εκνευρισµός.

Δίδυµοι

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι δύο τοµείς οι οποίοι θα σε απασχολήσουν σήµερα, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς µε οτιδήποτε άλλο. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον ∆ία δηλώνει πως η ηµέρα θα φέρει ευκαιρίες για να επεκτείνεις σχέσεις και συνεργασίες µε τον τρόπο που θέλεις.

Καρκίνος

Σήµερα η ηµέρα µπορεί να µη σου φαίνεται πως έχει κάτι ιδιαίτερο, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Η σύνοδος µε τον ∆ία θα βρει τρόπο να κάνει την ηµέρα σου ενδιαφέρουσα! Επίσης θα είσαι τυχερός/ή όσον αφορά τα εργασιακά σου ζητήµατα.

Λέων

Αλλη µια µέρα που είσαι από τα πιο ευνοηµένα ζώδια, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει έντονες συγκινήσεις στον αισθηµατικό τοµέα και στιγµές χαράς µε αγαπηµένα πρόσωπα. Η σύνοδος µε τον ∆ία θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα, αφού θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και την όρεξή σου να περάσεις καλά.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος µε τον ∆ία µπορεί να ενισχύσει ό,τι θετικό υπάρξει µέσα στην ηµέρα, αλλά και οτιδήποτε αρνητικό! Επίλεξε να µην αφήσεις τα παράπονα και τον εκνευρισµό σου να µεγεθυνθούν και στρέψε το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που µπορούν να σου προσφέρουν ευχαρίστηση.

Ζυγός

Σήµερα αυτό που θα επιδιώξεις είναι οι συναναστροφές, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη θα σε κάνει να αναζητήσεις την επικοινωνία! Η σύνοδος µε τον ∆ία θα φέρει περισσότερους ανθρώπους στο περιβάλλον σου, οι οποίοι θα σου µεταφέρουν ακόµα περισσότερα νέα! Πρόσεξε να µην υποπέσεις στο «αµάρτηµα» του κοινωνικού σχολιασµού.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος µε τον ∆ία δείχνει µια πολύ καλή ηµέρα που µπορεί να αποδώσει καρπούς, σε περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις µια οικονοµική διευθέτηση ή µια συµφωνία. Αυτό που θα πρέπει να θυµάσαι σήµερα είναι πως µε κάθε τρόπο θα βγεις κερδισµένος/η στα οικονοµικά σου ζητήµατα.

Τοξότης

Σήµερα θα δώσεις µεγάλη προσοχή στον εαυτό σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς µε εσένα. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον ∆ία είναι πολύ ευνοϊκή για σένα και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο µυαλό σου. Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Σήµερα τα συναισθήµατά σου θα είναι έντονα, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη θα τα φέρει στο προσκήνιο και δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις! Η σύνοδος µε τον ∆ία θα σου δηµιουργήσει µια υπερβολή στις σκέψεις και στα σενάρια που κάνεις µε το µυαλό σου, και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται µε κόσµο και συλλογικές δραστηριότητες. Η σύνοδος που σχηµατίζει µε τον ∆ία υποδηλώνει πως µέσα από τις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχεις σήµερα θα αυξήσεις τη δηµοτικότητά σου και δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος/η να βρεις έναν νέο έρωτα.

Ιχθύες

Η ανάγκη σου για αναγνώριση κυρίως στον επαγγελµατικό τοµέα θα είναι η πιο σηµαντική σου ανάγκη σήµερα, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε προτρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου. Η σύνοδος µε τον ∆ία είναι πολύ ευνοϊκή για να καταφέρεις να δείξεις αυτά που θέλεις και να µην περάσεις απαρατήρητος/η.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιο