Lifestyle|01.01.2023 08:00

Τα ζώδια σήμερα 1η Ιανουαρίου: Πρωτοχρονιά με αμφιβολίες και ανάγκη για ξεκαθαρίσματα

Newsroom

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει συναισθηματική αναστάτωση, προσοχή στην καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να συζητήσουν με σαφήνεια, οι καχύποπτοι και κτητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, αν πάρουν έκταση οι αμφιβολίες το κλίμα θα φορτιστεί.

Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, στις συζητήσεις θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεσα ξεκαθαρίσματα, καλό θα είναι τα λόγια να έχουν σαφήνεια, οι υπεκφυγές και τα μισόλογα θα δημιουργήσουν προβλήματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει τυχερά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις και επιδιώξεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για συζητήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Φεύγουν τα εμπόδια, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, συνεδριάσεις, ξεκαθαρίσματα και συμφωνίες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει την ανάγκη για άμεση και γρήγορη αλλαγή. Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να πάρεις πρωτοβουλίες που ανοίγουν τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ό τι αφορά προτάσεις από το εξωτερικό που μπορεί να ενδιαφέρουν έντονα. Από το βράδυ και μετά επικεντρώνεσαι στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις, όμως να θυμάσαι ότι μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τα καταφέρεις.

Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σου δημιουργούν σημαντική αναστάτωση. Αργότερα το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία κάτι που σε ανακουφίζει ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε σχέση με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν. Δεν πρέπει να διστάσεις να πάρεις δυναμικές αποφάσεις αφού θα διαπιστώσεις αργότερα ότι καλύπτουν σε απόλυτο βαθμό αυτά που θέλεις.

Φρόντισε να διασκεδάσεις κάθε λεπτό με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά από ποτέ καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, γεγονός είναι ότι θα σε απογειώσω ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αιφνιδιάστηκα ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις πρωτότυπες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος και να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που σου δημιουργούν νευρικότητα.

Είναι σημαντικό να αφεθείς στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα στη σχέση σου και να αφήσεις το περιθώριο αμφιβολίας και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να φέρει στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το απόγευμα σε βοηθάει να βρεις πρωτότυπες ιδέες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου κάπως καλύτερα να πετάξεις από πάνω σου ότι συμβατικό και να λειτουργήσεις με πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες. Τότε θα δεις τις συνεργασίες σου να απογειώνονται και την επαγγελματική σου ζωή να θριαμβεύει.

Μία ξαφνική έξοδος μπορεί να είναι ευεργετική για τη σχέση σου καθώς θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να αποφορτιστείτε από την έντονη μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν έντονα πάθη και καρδιοχτύπια στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεται κυρίως σε καθημερινές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι προφανές ότι θέλεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σε απασχολούν στο εργασιακό περιβάλλον και μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να εκτονώσει την ένταση με δημιουργικό τρόπο και να κλείσεις ζητήματα που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Η καθημερινότητα δεν πρέπει να συμβάλλει ώστε να χάσεις το κέφι σου, δημιούργησε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο στη σχέση σου για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, καλά θα κάνεις να είσαι διαθέσιμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις γυναικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμενε καθώς δείχνεις επιθετική διάθεση και δεν θέλεις να αντιληφθείς διαφορετικές απόψεις που έρχονται στο τραπέζι. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται λόγω του εκνευρισμού σου.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις τον έντονο εγωισμό και τον παραλογισμό στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς δεν αντιλαμβάνεσαι πραγματικά τι μπορεί να σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν από παλιά σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Το απόγευμα ενισχύει την ένταση στην οικογένεια και την ανάγκη δομικών αλλαγών.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να κλείσει ζητήματα που εκκρεμούν και αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται. Προσοχή σε ανασφάλειες και καχυποψία που θα σε προβληματίσουν έντονα και θα αναστατώσουν πιθανές συμφωνίες.

Εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου μπορείς να αντιληφθείς με ευκολία πώς νιώθει και τι θέλει πραγματικά από εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η το έλλειμμα εμπιστοσύνης μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό οικονομικά στον εργασιακό χώρο. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να πάρεις την πρωτοβουλία για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι οικονομικά αξίζεις στον εργασιακό χώρο. Πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι πολλοί συμφωνούν μαζί σου και είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου.

Μία έξοδος με κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει να ξεφύγετε από ανασφάλειες και να ισορροπήσετε τη σχέση σας, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να συζητηθούν στην επαγγελματική σου στέγη καθώς έρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Προσπάθησε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη καχυποψία και σπασμωδικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα επικεντρώνεσαι σε δράσεις και κινήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας σε με μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία δεν θα λείψουν στις επαγγελματικές του κινήσεις και αυτό είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Αξιοποίησε πιθανές ιδέες που μπορούν να τους δώσουν πολλά λόγω του δυναμισμού και της επαναστατικότητας που σε χαρακτηρίζουν.

Προσπάθησε να αλλάξεις τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο και μην επικεντρώνεσαι εγωκεντρικά στον εαυτό σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικά πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος μακριά από όλους και όλα. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα εντείνουν τον συναισθηματισμό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να αξιοποιήσει πιθανές ιδέες που μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να κλείσουν. Μπορείς να αφήσεις στην άκρη το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και να δείξεις έντονη διάθεση δημιουργικότητας που θα ικανοποιήσει το εργασιακό σου περιβάλλον.

Προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις σημαντικά πράγματα στην ιδιοσυγκρασία σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το πρωί είναι πιθανό να φέρει μία νέα κεραυνοβόλα γνωριμία στη ζωή σου που θα σε εντυπωσιάσουν. Ασχολείσαι με την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Γεγονός είναι όμως ότι παρ’ όλο το άγχος μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι προκύπτει με ευχαριστεί και αισιόδοξη διάθεση που σε βοηθά να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Αξιοποίησε πιθανές ξαφνικές προσκλήσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σου καθώς διασκέδαση και πάθος θα εκτοξεύσουν τα συναισθήματα στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να τονίσει την ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους σε προσωπικό επίπεδο.

ωροσκόπιαΠρωτοχρονιάζώδιαειδήσεις τώρααστρολογικές προβλέψειςζώδια Ιανουαρίου