Lifestyle|27.02.2019 13:34

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Newsroom

Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο ίδιος γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες της κατάστασής του μέσω Διαδικτύου, λέγοντας πώς αφαίρεσε τη χολή του. Αυτή δεν είναι η πρώτη περιπέτεια του δημοσιογράφου με την υγεία του, μιας και όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει, πάλεψε με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος έγραψε: «Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας με οδήγησε στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για αφαίρεση χολής. Ευχαριστώ από καρδιάς την εξαιρετική Χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη, Επιμελήτρια Α της Γ Χειρουργικής και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά με θεούς και δαίμονες! Χωρίς χολή πια, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη, επιστρέφω άμεσα στην καθημερινότητα. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον. Με συγκινήσατε...».

Το 2009, ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη ότι έπασχε από καρκίνο από τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί έναν χρόνο αργότερα. Για τον αγώνα που έδωσε με τον σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Πηγή έμπνευσης ήταν το παιδί μου. Έπρεπε να παλέψω για τον Κωνσταντίνο. Έτσι το ένιωσα. Έδωσα μια σκληρή μάχη, αλλά τώρα τέλειωσε και είμαι μια χαρά. Υπάρχει πλήρη ίαση. Κέρδισα αυτό το στοίχημα για το γιο μου και τη γυναίκα μου».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κώστας Χαρδαβέλλαςεγχείριση