Lifestyle|27.02.2019 14:42

Η Επιστροφή - Επόμενα επεισόδια: Ο Ορέστης είναι ζωντανός και επιστρέφει

Newsroom

Μια απρόσμενη Επιστροφή, το τέλος μιας σχέσης και ένα ενοχοποιητικό στοιχείο φέρνουν τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων στα επόμενα επεισόδια της κοινωνικής σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1.

Ο Ορέστης είναι ζωντανός και είναι και πάλι εδώ. Η έκπληξη όλων είναι μεγάλη, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Όσο καιρό εκείνοι τον θεωρούσαν νεκρό, εκείνος βρισκόταν μακριά και ετοίμαζε την επιστροφή του. Ο Ορέστης μπαίνει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι, έτοιμος να συγκρουστεί για τα συμφέροντά του. Πολύτιμος σύμμαχός του η Αθηνά. Ένα πρόσωπο για το οποίο κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τη δράση και τα σκοτεινά σχέδια που εξυφαίνει.

Ο Ορέστης χωρίς να χάσει καιρό πλησιάζει τον Νικήτα και απαιτεί να του επιστρέψει τις μετοχές που είχε στην εταιρεία. Την ίδια ώρα ο Παύλος, που αναζητά απαντήσεις για τον χαμό του Φώτη, επιτίθεται στον Ορέστη. Τον σημαδεύει με ένα όπλο κατηγορώντας τον για τη δολοφονική ενέργεια τη βραδιά του γάμου. Ο Ορέστης προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά του. Του λέει ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το συμβάν. Ο Παύλος όμως συνεχίζει  να ψάχνει στοιχεία για την ενοχή του. Στο πλευρό του θα βρεθεί και ο Χάρης, που αποφασίζει να τον βοηθήσει. Σύντομα ο Χάρης θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα, καθώς στα χέρια του θα πέσει ένα στοιχείο που καθιστά ύποπτο τον Ορέστη για όσα τραγικά συνέβησαν εκείνη τη νύχτα.

Ο Χάρης δεν ξέρει εάν πρέπει να κρατήσει το στόμα του κλειστό ή να μοιραστεί επιτέλους τα όσα έμαθε για τον πατέρα του. Ο Ορέστης, παρότι έχει πληροφορηθεί από την Έλενα την αλήθεια για τον Νίκο, συνεχίζει την προκλητική στάση του. Σε μια συνέντευξη που δίνει δηλώνει ότι ο Νίκος είναι δικός του γιος. Με αυτήν την κίνησή του καταφέρνει να προκαλέσει την οργή όλων. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Παύλος κάνει μια κίνηση που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη σχέση του με τη Δανάη. Η τελευταία δεν μπορεί να του συγχωρέσει την παρ’ ολίγον απιστία του. Η εμπιστοσύνη της σε αυτόν έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα. Σύντομα οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν. Ο Νικήτας μάταια προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Η Επιστροφή