Lifestyle|08.01.2023 01:30

Ο ηθοποιός Harry Hamlin μοιράζεται όσα έμαθε για τον γάμο του με τη Lisa Rinna

Newsroom

Για τον 25χρονο γάμο του με τη Λίζα Ρίνα (Lisa Rinna) μιλάει ο ηθοποιός Χάρι Χάμλιν (Harry Hamlin) στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People.

«Είμαι διαφορετικός από πολλούς άντρες της γενιάς μου», λέει ο Χάμλιν, ο οποίος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με την Λάουρα Τζόνσον και την Νίκολετ Σέρενταν, πριν παντρευτεί το 1997 την Ρίνα. «Ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες είχα σχέση δεν ήταν μεγάλος - τις παντρεύτηκα, μάλλον. Πιθανώς, στους δύο πρώτους γάμους μου προσπαθούσα να λύσω δικά μου θέματα, καθώς έμοιαζαν στη μητέρα μου» λέει ο ηθοποιός.

Προσθέτει ακόμα ότι δεν του ήταν εύκολο να σπάσει τον κύκλο. «Το να μην παντρευτώ τη μητέρα μου για τρίτη φορά, αυτό ήταν μία πρόκληση. Πώς κάνεις αυτή τη φιλία και τη σχέση να λειτουργούν τόσο ρομαντικά όσο και πλατωνικά;», αναρωτιέται ο Χάμλιν, ο οποίος τελικά κατάλαβε τι θα έπρεπε να κάνει.

«"Ευτυχισμένη γυναίκα, ευτυχισμένη ζωή" είναι το μάντρα μου. Και λειτουργεί. Ακούμε ο ένας τον άλλον και δεν είμαστε κολλημένοι. Εκείνη κάνει ό,τι θέλει, έτσι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω», προσθέτει ο ηθοποιός.

Για την επιτυχία του στον γάμο με τη Λίζα Ρίνα ο Χάμλιν είχε μιλήσει και στο παρελθόν λέγοντας τον περασμένο Φεβρουάριο: «[Το μυστικό είναι] να είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι».

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςγάμοςειδήσεις τώρα