Lifestyle|27.02.2019 19:32

Ελεονώρα Μελέτη στο OPEN: Λέω την άποψή μου και το έχω πληρώσει (vid)

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/2), η Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία και για τα κριτήρια που διαλέγονται επιλέγονται οι άνθρωποι που μιλούν στη βραδινή εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα». «Η προϋπόθεση είναι να έχει κάτι να πει. Ή μία ιστορία που θα βοηθήσει και τον κόσμο που θα την ακούσει, θα σε βάλει λίγο σε σκέψη και θα σου δώσει κάτι κλείνοντας την τηλεόραση ή να έχει μία επικαιρότητα – αν έχει γίνει κάτι και έχει παίξει το όνομά του ή είναι στην επικαιρότητα για κάποιο άλλο λόγο. Και εννοείται ότι θέλουμε και ανθρώπους που έχουν πάντα κάτι να πουν, είναι “ωραίες μετοχές” στον χώρο που κινούμαστε, τον καλλιτεχνική ή τηλεοπτικό» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως: «το ότι λέω την άποψή μου το έχω πληρώσει. Δεν μπορώ να μην ξαναπώ την άποψή μου. Δεν μπορείς να με φιμώσεις, θα βγάζω καπνούς που θα λένε “άποψη”. Γενικώς ό,τι έχει να κάνει με πίεση δεν το μπορώ».

Όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου έκαναν στην Ελεονώρα Μελέτη ένα δώρο για την μικρή της πριγκίπισσα. Συγκεκριμένα, της έδωσαν ένα φορμάκι για σερφ, για να κάνει τις βουτιές μαζί με τη μαμά της, η οποία είναι λάτρης των watersports.

«Μπαίνει στο μπάνιο, πάει στα πράγματα του μπαμπά της και παίρνει τα γυαλιά του… και κάνει και baby swimming από 4 μηνών», αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τη 10μηνών κόρη της, που θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Για την παρέαΕλεονώρα ΜελέτηΝίκος Μουτσινάς