Lifestyle|12.01.2023 09:33

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω παιδιά»

Newsroom

Με αφορμή την κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο Νέος Ακάδημος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε ν' αποκαλύψει και τη δικαιολογία που της έχουν πει γιατί δεν δέχεται προτάσεις.

«Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δε ξέρω. Δε μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση γιατί δεν μπορώ ν' αποδείξω μια θεωρία που μπορεί να έχω εγώ στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι όλη μου τη ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι διαθέσιμη για να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός.  

Και συνέχισε: «Μου έχουν πει ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δε νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα. Δεν είναι αυτή ατάκα να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι δουλεύει με τα παιδιά του από την κούνια. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Δούλευα μέχρι εννέα μηνών και ξεκίνησα πάλι με το που σαράντισαν τα παιδιά μου. Οπότε, δε νομίζω ότι αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας».

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςΠηνελόπη Αναστασοπούλου