Lifestyle|12.01.2023 10:31

Monika: Έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μόνικα, καθώς έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Η τραγουδίστρια, η οποία είναι μια από τους επτά υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην φετινή Eurovision, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 

«Παιδιά έχουμε γεννητούρια, έσκασε τώρα. Η αγαπημένη μας Monika έγινε για δεύτερη φορά μανούλα την Πέμπτη που μας πέρασε. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3,5 κιλά. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει ήδη ένα κοριτσάκι, τη Μελίνα. Να χαίρεστε το αγοράκι σας, να σας ζήσει» αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή «Βreakfast @Star». 

Η Μόνικα και ο Σταύρος Ξενίδης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια τους βλέπουμε κάπου έξω. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. «Ο γάμος έγινε στο σπίτι του Ed Harris. Μας πάντρεψε η γυναίκα του» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της. 

«Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» είναι ο τελευταίος δίσκος που έχει κυκλοφορήσει η Μόνικα και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Η χαρισματική τραγουδοποιός μοιράζεται μαζί μας τον κύκλο μουσικής που δημιούργησε μέσα από ταξίδια και διεθνείς περιοδείες, καταστάλαγμα πολλών εμπειριών, απ’ όπου αναδύεται τελικά άρωμα ελληνικότητας. 

«Καθυστέρησα να κυκλοφορήσω ελληνόφωνο δίσκο γιατί δεν είχα συγκεντρώσει το υλικό που θα με ικανοποιούσε 100%. Ακόμη και τώρα ο δίσκος αποτελείται μόνο από επτά τραγούδια. Το οποίο και αυτό είναι συμβολικό, λόγω του γνωστού λαϊκού τραγουδιού. Επίσης, κάθε φορά που ήθελα να κυκλοφορήσω αυτόν τον δίσκο, κάτι άλλο προλάβαινε να συμβεί. Σε κάποια φάση, όταν είχα ετοιμάσει λίγα ελληνικά κομμάτια, ήρθε η Αμερική και η πορεία μου εκεί. Ο ελληνόφωνος δίσκος για μένα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ηθελα να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή που θα ήμουν εδώ, να το στηρίξω με την ψυχή μου, ολοκληρωτικά. Δεν μπορούσα να είμαι στο Λος Αντζελες και να κυκλοφορώ δίσκο στα ελληνικά. Δεν θα ήταν δίκαιο. Ετσι, φέτος, επειδή ήξερα πως λόγω της κορούλας μου θα μέναμε πιο πολύ Ελλάδα, πήρα την απόφαση. Και θα παραμείνω εδώ όχι μόνο για να στηρίξω αυτό τον δίσκο, αλλά και για να στηρίξω τη χώρα μου με όποιον τρόπο χρειαστεί» είχε πει η ίδια, σε συνέντευξή της, στο ethnos.gr

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαΜόνικαειδήσεις τώραμωρό