Lifestyle|28.02.2019 01:59

The Voice: Η Έμιλυ Φυρίγγου μιλά ανοιχτά για την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς (vid)

Newsroom

Η Έμιλυ Φυρίγγου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «The Voice». Το βράδυ της Τετάρτης (27/2), η νεαρή καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του μουσικού talent show εμφανίστηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη με τομή στο στήθος από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη σε ηλικία 14 ετών. Η Έμιλυ μιλώντας για το πρόβλημα της υγείας της δήλωσε περήφανη που βγήκε νικήτρια από αυτή την περιπέτεια αλλά και από τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα όταν γεννήθηκα. Θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο 2 μηνών αλλά δεν έγινε σωστός έλεγχος. Και για αυτό λέω σε μαμάδες που μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram να κάνουν εξετάσεις στα παιδιά. Όχι καρδιογράφημα, υπέρηχους. Είμαι στο σχολείο, κρατάω τα βιβλία μου κι εκεί λιποθυμώ. Ξυπνάω είμαι με πολλούς καρδιοχειρουργούς. Τους ακούω να μιλάνε να λένε ότι μπαίνω σε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς. Δεν το είχα καταλάβει», δήλωσε η Έμιλυ. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

παίκτριαΈμιλυ ΦυρίγγουThe VoiceΕλεονώρα Μελέτη