Lifestyle|28.02.2019 09:41

Τα ζώδια της Πέμπτης (28/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω τονίζοντας όλα τα ζητήµατα σχετικά µε την κοινωνική σου αναγνώριση αλλά και τους επαγγελµατικούς στόχους που έθεσες. ∆ραστηριοποιήσου στα επαγγελµατικά, καθώς είναι πιο εύκολο να επιτύχεις σε αυτά που σκέφτηκες πως θέλεις να κάνεις. Η ηµέρα ενδείκνυται για επαγγελµατικά ραντεβού.

Ταύρος

Ξύπνησες µε ανάλαφρη διάθεση και ίσως δεν σε νοιάζουν τόσο τα επαγγελµατικά, καθώς θέλεις να κάνεις ένα διάλειµµα. Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω δηµιουργώντας την ανάγκη να κάνεις ένα τάιµ άουτ από τις καθηµερινές υποχρεώσεις της δουλειάς, για να µπορέσεις να χαλαρώσεις. Σήµερα ευνοούνται πολύ τα ταξίδια.

Δίδυµοι

Εστίασε σε αυτά που δεν έχεις αλλά θα µπορούσες να έχεις και ίσως ξαναφέρεις στο µυαλό παρελθοντικά λάθη. Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω δηµιουργώντας συναισθηµατική αναστάτωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να είναι εύκολο να εκνευριστείς καθώς θέλεις να γίνουν όλα µε τον δικό σου τρόπο.

Καρκίνος

Οι αποφάσεις σου εξαρτώνται πολύ από τη γνώµη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου. Mπαίνοντας η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τη γνώµη των άλλων. Ετσι αποφασίζεις µε γνώµονα τα δικά τους θέλω και όχι τα δικά σου, όµως κράτα ισορροπίες. Ακουσε τη γνώµη τους, αλλά καλό είναι να αποφασίσεις εσύ.

Λέων

Εργασιακά θέµατα αλλά και καθηµερινές υποχρεώσεις εµφανίζονται καθώς η Σελήνη µπαίνοντας στον Αιγόκερω αναµοχλεύει τέτοιου είδους δουλειές. Ισως προκύψουν και αγγαρείες που θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραµµά σου, γι’ αυτό προσπάθησε όσο µπορείς να αφήνεις κενά ανάµεσα στις υποχρεώσεις.\

Παρθένος

Βρες τον χρόνο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου περνώντας κάποιες ώρες της ηµέρας κάνοντας αυτά που αγαπάς. Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω και όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο έντονη γίνεται η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειµµα. Βρες χρόνο να ασχοληθείς µε τα χόµπι σου, αλλά και µε τα αγαπηµένα σου πρόσωπα.

Ζυγός

Ενώ συνήθως είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός/ή, σήµερα θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα ασχοληθείς µε εσένα και την οικογένειά σου. Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω και ίσως ξεκινήσεις να νιώθεις τύψεις αν το προηγούµενο διάστηµα είχες παραµελήσει τους δικούς σου ανθρώπους. Επίλεξε να περάσεις χρόνο µαζί τους.

Σκορπιός

Οποιαδήποτε σκέψη κάνεις θέλεις να την εξωτερικεύσεις και να τη µοιραστείς µε ανθρώπους γύρω σου, καθώς η Σελήνη µπαίνοντας στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια την εξωστρεφή πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα έχεις συναντήσεις µε ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, τυχαίες συναντήσεις µε αγαπηµένους σου αλλά και βόλτες για ψώνια, που σου δηµιουργούν ευφορία!

Τοξότης

Ξεκινάς µε υπολογισµούς και πράξεις βλέποντας σε τι κατάσταση βρίσκεται το ταµείο σου και αν πρέπει να ανησυχείς. Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω και βοηθάει να τακτοποιήσεις ζητήµατα σχετικά µε οικονοµικές υποχρεώσεις. Ισως όλο αυτό σου δηµιουργεί άγχος, καθώς προτιµάς να ασχολείσαι µε πιο ενδιαφέροντα πράγµατα!

Αιγόκερως

Η Σελήνη µπήκε στο ζώδιό σου προκαλώντας συναισθηµατική αναστάτωση, καθώς νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Πρόσεχε τη συµπεριφορά σου στους αγαπηµένους σου και µη βρίσκεις δικαιολογίες να εκνευριστείς µαζί τους για να εκτονωθείς. Απόφυγε παρορµητικές κινήσεις και κουβέντες για να µην προκληθούν ζητήµατα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Οι ανασφάλειες που νιώθεις δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς µε τίποτα καθώς ακόµα και µία απλή σκέψη δηµιουργεί δεύτερες πιο περίπλοκες και µετά τρίτες πιο περίπλοκες. Αυτό λέγεται σπατάλη ενέργειας και είσαι επιρρεπής σε αυτή, γι’ αυτό πρόσεχε. Η Σελήνη µπήκε στον Αιγόκερω ενισχύοντας την καχυποψία σου και δύσκολα θα σταµατήσεις να σκέφτεσαι και να υποπτεύεσαι.

Ιχθύες

Η ηµέρα τονίζει τους δεσµούς µε φίλους καθώς η Σελήνη µπαίνοντας στον Αιγόκερω σου υπενθυµίζει πως είναι η οικογένεια που επέλεξες. Συναντήσου µαζί τους, άκουσε αυτά που τους απασχολούν και συζήτησε τα δικά σου, καθώς έτσι νιώθεις πως «η ισχύς εν τη ενώσει». Κράτησε τις συµβουλές που σου δίνουν στα ζητήµατά σου αλλά µην ξεχνάς πως τις αποφάσεις τις παίρνεις εσύ.

αστρολογικές προβλέψειςζώδιαωροσκόπιο