Lifestyle|17.01.2023 16:17

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της - Τι είπαν Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη

Newsroom

Μητέρα για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει η Φωτεινή Αθερίδου. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έχουν ήδη έναν γιο, τον Θοδωρή.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Μακαλιάς στο ΟPEN στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, όταν επιβεβαίωσε on air το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της Φωτεινής Αθερίδου.

Η εκπομπή «Πρωινό μας» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τη Φωτεινή Αθερίδου έξω από το θέατρο στο οποίο και πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Η εγκυμονούσα ηθοποιός ωστόσο δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για την περίοδο που διανύει. «Πολύ χαρούμενη, νιώθω πολύ ωραία, σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Φωτεινή Αθερίδου.

Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη: Τι δήλωσαν για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Φωτεινής Αθερίδου

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, με αφορμή την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της Φωτεινής Αθερίδου, μίλησαν στην εκπομπή Breakfast @ Star και στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού.

Στο ερώτημα πώς αισθάνεται που θα γίνει για δεύτερη φορά παππούς, σχολίασε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Η κόρη μου είναι μία χαρά, είναι στο θέατρο. Έχει εύκολη εγκυμοσύνη, είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το φύλο του μωρού, δεν έχω κάποια προτίμηση. Ό,τι είναι», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Με τη σειρά της, η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε: «Να ζήσει! Με το καλό! Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Τη βλέπω τη Φωτεινή, έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη, γι’ αυτό μπορεί και παίζει στο θέατρο. Έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει να παίζει καθώς μεγαλώσει η κοιλίτσα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εγκυμοσύνηΦωτεινή Αθερίδουειδήσεις τώραηθοποιόςΘοδωρής Αθερίδης